reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Chee kuzwa to moja kartka ma nieaktualne zyczenia [emoji23]
Gratuluje!!

I gratuluje wszystkim zafasolkowanym :) jak sie odczarowalo forum to az z grubej rury [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Życzenia nie tracą mocy będzie na następne [emoji1348]

Nie macie wrażenia że wszędzie w tv... wszystkie programy filmy..tematy posty na fb...wszystko wywiera na nas presję zafasolkowania ? Czy tylko ja tak podle się czuję?

Nie macie wrażenia że wszędzie w tv... wszystkie programy filmy..tematy posty na fb...wszystko wywiera na nas presję zafasolkowania ? Czy tylko ja tak podle się czuję?
Fb sledzi Twoje ruchy w internecie i jesli ogladasz duzo stron zwiazanych z dzieckiem itp bedzie Ci sugerowac takie tez strony do polubienia i wybierac takie posty znajomych jako pierwsze do wyswietlenia.. To samo dzieje sie na przeglasarkach internetowych i wyswietlanych reklamach

Fb sledzi Twoje ruchy w internecie i jesli ogladasz duzo stron zwiazanych z dzieckiem itp bedzie Ci sugerowac takie tez strony do polubienia i wybierac takie posty znajomych jako pierwsze do wyswietlenia.. To samo dzieje sie na przeglasarkach internetowych i wyswietlanych reklamach
Dokładnie! Odkąd zaczęłam przeglądać artykuły o ciąży, dzieciach i wózki w Internecie, na fejsbuku cuda mi sie dzieją. Uparcie chce żebym dołączyła do grupy "rozszerzanie diety niemowlaka po 6 miesiącu" [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziękuje za wszystkie życzenia!!! :*

Ojojojooooj sie narobilo

6.37 rano, temp 97.9 czyli jedna z wyższych jakie mialam, siknelam. Czy wy tez widzicie, czy mam zwidy? M poleciał po inny test.
a5454e81994d23a7e7b2f1bd1a9a4595.jpg

Aaa aa dziewczyny wiem że dawno nie pisałam ale zwidów też chyba nie mam ... a może mam?

Ale cudowne krechy!!! Gratulacje dziewczyny!!!!!!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry