reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziękuję Kochana :* staram się jak mogę chociaż czasem myśli różne. Grudzień zarzadzona przerwa i od stycznia chcemy próbować. Zobaczymy co los przyniesie.

Zafasolkowane Staraczki ogromne gratulacje! :*
trzeba być dobrej myśli:) bardzo tobie kibicuje:) wiem ze lekko mi się mówi ale czas się pozbierac i zyć dalej:)zobaczysz za chwile znowu bedziesz w ciązy:)

Tak myślałam , dla gin mówiłaś ??? Bo trochę mnie ten paracetamol zastanawia bo mój mi odradzał....
Ale w sumie mój to doopa nie lekarz że tak powiem więc skoro gin Ci zalecił to na pewno nie jest szkodliwe :) i serdecznie gratuluję i leniwej ciąży życzę :)
Tak, powiedzial ze nie jest szkodliwy jak sie go notorycznie nie bierze.. Jak bylam w szpitalu tez podawali mi paracetamol przy wczesniejszej ciazy
Nie dziekuje, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i goraczka szynko minie

ja kiedys brzuszka znajomej macałam zeby tylko na mnie przeszło:) ale to chyba nie działa;(
Ja macalam w sierpniu... I ciąża jest, ale spożywcza [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry