reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!

Załączniki

• IMG_0526[1] (1).JPG
    IMG_0526[1] (1).JPG
    759,2 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Hej Dziewczynki!
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Trzymajcie kciuki!
Gratulacje! :*

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczynki!
Ewelinia - gratulacje!!!

Trzymajcie kciuki!
gratulacje ktory to cs?

Hej Dziewczynki!
Ewelinia - gratulacje!!!

Trzymajcie kciuki!

My się jeszcze nie znamy :) Witam i gratuluję! :)

Strasznie mocno Ci życzę zeby te odczucia sie sprawdzily[emoji1364] a w jakim sensie czułaś implantację? Pytam bo ja nic nie czułam, tylko w tamtym mniej wiecej czasie podbarwil mi sie krwiście śluz, ale odczuć nie mialam, zreszta nadal ich nie mam[emoji15]
Za jakieś 4h po północy Ovia mi pokaże, ze moge testowac[emoji33][emoji43]
Objawów @ nie mam, ale tez w sumie nigdy ich specjalnie nie nam[emoji12]
Ciekawe co z tempka rano bo przecież powinna zjechać w dół teraz jeśli na @, nie?[emoji848]
Ahhh, pustka w glowie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Klucie podbrzusza przez 2-3 dni i przedczoraj bol podbrzusza jak na okres.
W pierwszej ciazy mialam podczas zagniezdzania bardzo silne, wrecz bolesne klucie. Teraz tez mialam ale duzo bardziej delikatne. No ale jestem chora i ciezko mi stwierdzic czy to przez chorobe czy faktycznie implantacja. Nawet jesli implantacja to ciort wie czy sie udala.
Cycki sa niewzruszone i to mnie sprowadza na ziemie.
Zobaczymy za kilka dni.

Cześć dziewczyny [emoji4]

Nie udało mi się całości nadrobić, miałam jakiś problem z apką i nie mogłam otworzyć forum [emoji20]

Ewelina, gratuluję :-) trzymam kciuki [emoji4]
Widzę, że sporo testujących mamy w najbliższych dniach :-) emocje się udzielają, sama się wieści nie mogę doczekać.

Paraplu, Twój tekst robi furorę [emoji1] ja tak samo parsknekam jak przeczytałam, że wystawi pytonga za okno [emoji1] mój też mógłby mieć taki pomysł [emoji14]

A u mnie dziś 17dc, a od 15 dc mam znowu plamienia owulacyjne. Wkurzylam się przedwczoraj, bo polozylismy się po 22, ja zaczęłam M zaczepiac, a on dał mi buzi i mówi, że jest zmęczony i idzie spać. Myślałam, że szlag mnie trafi, obrocilam się i też poszłam spać. Ale wczoraj już nie odpuscilam, szybki numerek musiał być [emoji14] zwłaszcza, że nie wiem czy ta owulka jest, byla, czy będzie. W zeszłym miesiącu też plamilam, myślałam, że to owu, a @ przyszła 2 i pół tygodnia później...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hahah opowiedzialam swojemu o tym co napisalam i ze sie smialyscie to sie tak oburzyl, ze szok [emoji23] to ja sie zapytalam czy to co napisalam to klamstwo? A on chwila konsternacji i "w sumie masz racje." i zaczal sie brechtac [emoji23]

No oczywiscie, ze mam racje! Jakis rok temu K przeczytal, ze sperma dobrze dziala na cere i od tamtego czasu ciagle mowi, ze on sie poswieci dla mojej urody [emoji23]

reklama
Hej Dziewczynki!
Ewelinia - gratulacje!!!

Trzymajcie kciuki!
Mikaduchna gratuluję z całego serducha!!! [emoji173] Bardzo się cieszę [emoji1]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry