reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
fidzia wiem co czujesz. Ja przy pierwszych staraniach miałam mega dołka. Zanim zaszłam to rok i 5 miesięcy minęło a najlepsze było to, że nasze wyniki były idealne,cykle regularne, owulki były, sexik w dni płodne a my nie potrafiliśmy zaskoczyć. Zaszłam jak żyłam problemami rodziców i chyba trochę wtedy też odpuściłam.Przy drugiej ciąży na luzie zaskoczyłam w 4-tym cyklu ale poroniłam. Od poronienia staramy się już 12 cykl, cykle regularne, sexik w dni płodne jest i nic z tego.
A badaliście się już?

Jaa w ubiegłe święta usłyszałam od teścia "oby w przyszłe święta spotkaliśmy się tu w w większym gronie...albo przynajmniej nie w mniejszym" dobrze, że to "przynajmniej" się spełniło...;)

fidzia wiem co czujesz. Ja przy pierwszych staraniach miałam mega dołka. Zanim zaszłam to rok i 5 miesięcy minęło a najlepsze było to, że nasze wyniki były idealne,cykle regularne, owulki były, sexik w dni płodne a my nie potrafiliśmy zaskoczyć. Zaszłam jak żyłam problemami rodziców i chyba trochę wtedy też odpuściłam.Przy drugiej ciąży na luzie zaskoczyłam w 4-tym cyklu ale poroniłam. Od poronienia staramy się już 12 cykl, cykle regularne, sexik w dni płodne jest i nic z tego.
A badaliście się już?[/QUOTE ja robiłam prolaktyne, która zbilam dostinex em, wszystko inne super było. Badania nasienia nie robiliśmy bo odlozylismy na styczeń. Zobaczę znowu prolaktyne w styczniu bo może znowu się podniosła.

Mnie irytuję jak ktoś lekko mówi, żeby postarać się o rodzeństwo dla mojego synka. Niektórzy nie zdają sobie sprawy ile trzeba się napracować żeby w ciążę zajść a potem jeszcze ją donosić i urodzić.

Ja robiłam i wszystko było ok oprócz prolaktyny, która zbilam dostinexem. Badania nasienia zrobimy w styczniu i powtórzę prolaktyne bo może znowu się podniosła

Fidzia no to na razie nie macie większych przeszkód żeby zajść, może psychika Was blokuje. Ja już poznałam na sobie jak psycha może utrudniać zajście. Teraz może też mnie blokuje, bo bardzo chcemy tej ciąży. Twój niech zrobi sobie to badanie nasienia. Jak będą dobre wyniki to myślę, że doda Wam to skrzydeł.

Ja robiłam i wszystko było ok oprócz prolaktyny, która zbilam dostinexem. Badania nasienia zrobimy w styczniu i powtórzę prolaktyne bo może znowu się podniosła
ja dostinex biore cały czas bo podobno prolaktyna w każdej chwili może się podnieść. od czasu jak biore ten lek 2 razy zaszłam w ciążę co prawda poroniłam oby dwie ale zaszłam.

reklama
Fidzia popłakałam się czytając twój wpis.
U mnie w święta będzie to samo,te same życzenia o powiększenie rodziny. Ble ble ble.
Przepraszam, że taki nastrój wprowadziłam, ale jest mi cholernie źle i chciałam się wam wygadac, bo zrozumiecie mnie jak nikt inny. co do świąt to nie chce ich wyjątkowo w tym roku ze względu na te życzenia. Ahh aż mnie głowa rozbolała. już bym chciała, żeby @ przyszła bo mnie jeszcze bardziej irytuje, że jej nie ma

Do góry