reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny! Dziękuje za kciuki, ale bede musiała was rozczarować :( biel niestety.. chyba nic z tego.

Lux, piękny brzucho!! [emoji7]

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Buuu... :/ a na kiedy masz miesiączkę? Moze jeszcze czas? NOS DO GORY :)
Po jakim czasie ogólnie wychodzą testy?

reklama
Jemu dziewczyny jak wy drukujecie nie nadążam!!!

Lux ufff dobrze że tak się to wszystko skończyło. Piękny brzuszek <3

Bertha nie trać wiary!! Jeszcze nic nie jest przesądzone!

Więcej niestety nie pamiętam za duzo tego. Jakoś ciężko mi pisać wiedząc że w tym cyklu nic z tego :(

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny! Dziękuje za kciuki, ale bede musiała was rozczarować :( biel niestety.. chyba nic z tego.

Lux, piękny brzucho!! [emoji7]

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Oj by to ch** strzelił [emoji17]
Trzymaj się!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się, wow ale naprodukowalyscie :szok:

Lux piękny brzuszek! ❤
bertha a może test za szybko zrobiony... ?

U mnie @ spóźnia się już 4 dni... wrrr
bol brzucha jak na okres jest, tam na dole też pobolewa a tu @ nie przychodzi... już bym chciała znów się starać a tu takie coś ehh.

A ja mam doła bo poczytałam o tym ibuprofenie :(, faktycznie może wstrzymać owu :(. Teraz będę się stresować 14 dni, ehm, jaki człowiek niedouczony. Tak to jest jak tabletki p.bólowe sie bierze raz na rok i nie czyta ;/

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie mów, my używaliśmy durex play żel intymny a on ogranicza ruchliwość plemników grrrr

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry