Natalak20
Zaangażowana w BB
@Mikołajowa1990 również Ci życzę owocnych starań Będzie dobrze! Najgorsze jest chyba to, że wiekszość powodów poronień jest nieznanych ;x
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie przyszłe mamy Od tego miesiąca też zaczynam starania, chociaż troszkę się boję,bo dwa miesiące temu poronilam w 6t ,ale wierzę że się uda...
U nas 4 cykl, ja mam 25 lat [emoji4] u mnie też apka i śluz, generalnie podejrzewam że nie mam żadnej szyjki [emoji23] a co do temp, powiedziałam sobie że jak do nowego roku Bąbla nie będzie to zacznę... Ale raczej będę używać tylko żeby ewentualnie wiedzieć kiedy owu i ewentualne zagniezdzenie [emoji1] Ale że ja z natury leń i sklerotyk, to pewnie nic z tego nie będzie [emoji16]Ja w sumie posługuję się głównie tylko aplikacją i obserwacją śluzu. Myślalam też zacząć obserwacje szyjki, ale nie zawsze mi to wychodzi bo nie mogę za każdym razem jej wyczuć.. ;x Myślałam też, że pomocne będzie mierzenie temp, ale z tego co wiem to średnio miarodajna jest to metoda xd
@cheebay na czym ten wirus polega dokładnie? ;/
Witam wszystkie przyszłe mamy Od tego miesiąca też zaczynam starania, chociaż troszkę się boję,bo dwa miesiące temu poronilam w 6t ,ale wierzę że się uda...