bertha
Fanka BB :)
Ja wlasnie bylam na monitoringu w normalnym terminie owulki i byla i potem poszlam w 1dc, zeby przepisal mi stymulacje na kolejny cykl i sie okazalo, ze druga owulka byla dzien wczesniejJa już kolejny raz tak miałam a owu potwierdzona na monitoringu dopiero w 15dc chybaa, że jakieś dwie, bo przed @ nigdy nie byłam na monitoringu praktycznie
Ja tez sie nie moge doczekac Dzisiaj robilam testowo sikańca i pregnyl juz wyparował, tylko jakas deeeeelikatna smuga dla wprawnego staraczkowego oka została. takze jutro jesli cokolwiek sie pojawi to test bedzie wiarygodny. ale cos stracilam tą pewnosc juz...Spark Lanvin obyście się we wrześniu spotkały
Ja wczoraj baaardzo długo rozmawiałam z mężem na temat drugiego dziecka. Oboje doszliśmy do wniosku ze jesteśmy zmęczeni nie chcemy znowu tego przeżywać te wszystkie choroby katary njeprzespane noce. A potem mąż stwierdził co ma być to bedzie gumki na fujarce nie będzie.
Ja mam dostać jutro okres wiec gdybym nie dostała termin byłby 16.08 ale wiadomka test zrobiłam 2 dni temu wiec okres będzie jutro.
Bertha ja się już ciebie doczekać nie mogę.
Lux lade łóżeczko my też mieliśmy białe. Często niestety bywa tak że jak masz już skurcze z kręgosłupa to takie będą przy porodzie :/// ja miałam z brzucha ale i tak ból nie do opisania :/
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, zmienisz mi termin @ na aktualny? 13.12.2016
Ja wczoraj jeszcze jakies takie lekkie bóle w podbrzuszu czulam, rozpieranie, ale jajniki nie. Cyce też nie, wiszą 2 flaczki.Berta jak tam czujesz jajniki,ja dziś okropnie i macica rozpulchniona
Ale mama mi dzisiaj napisala, ze miała sen, że trzyma mnie malutką na rączkach, a potem patrzy na tatę a on też ma mnie na rękach.. wiec patrzy ponownie na siebie i owszem również ma mnie na rękach... BLIŹNIAKI jej sie snily!!
marzenie
A poród to niezależnie od bólu sie dzieje? myslalam, ze to jedno i drugie jest nierozłączne i dlatego wlasnie wszyscy porodu sie boją że boliporodu sie nie boje, ale kuzwa tego bolu to jak cholera oj caly szpital bedzie mnie slyszec
A to bedzie dobrze, znieczula i bedziesz jak w Spa sobie leżałaa pewnie, ze chce znieczulenie a co Ty myslisz
hahaha, swietneW szpitalu, na porodówce leżą warszawianka, krakowianka i murzynka. kiedy urodziły, położna położyła troje dzieci - dwa białe i jedno czarne obok siebie. na salę wbiega mąż krakowianki.
- gdzie moje dziecko? - pyta z wyraźna euforią w głosie
- to jedno z tych trzech. jedno jest z warszawy, jedno jest pana.... które pan wybierze, to zabierze pan do domu - zażartowała.
krakowianin stoi i myśli i nagle wskazuje na małego murzynka. zdziwiona położna pyta:
- ale jest pan pewien, że to pana?
- pier****! warszawiaka ryzykował nie będę!