reklama
no fajne jest bardzo chcialam w szarosciach miec, caly pokoj bedzie tak zobiony pod ten kolor jesli chodzi o wyposazenielux super zestaw! Piękny komplecik. Sama bym się położyła do tego łóżeczka.
marc
Fanka BB :)
Współczuję... Przedszkole to siedlisko zarazków, mój mały w 3 i 4 latkach był ciągle chory. W zeszłym roku też przyniósł jakąś jelitówkę, jemu dwa razy się zdarzyło, a ja całą noc i kolejny dzień.
Moja grupa jest najmocniejsza he he :-) jednak ostatnio jelitówka wygrała ... dzisiaj jest zdecydowanie lepiej - musiałam wziąć wolne, ale nudzi mi sie tak teraz w domu, ze szok :-)
A bierzesz w 1cyklu estrofen to żebyś nie miała menopauzy i jajeczka jajnik produkowałTak kochana, biorę... Teraz już troszkę lepiej, jest już krew, ale mało. A może ja już mam menopauze?
Z Gliwic.Nimitii ja mam swojej roboty syropki dyrop z sosny ,z malin i czarnego bzu ale chyba to juz za slabe jest
Niestety ja sama się zmagałam z przeziębieniem 2 m temu i nic nie podziało nie umiem tu nic poradzić.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Haha wybaczHej dziewczyny [emoji6] witam późną porą[emoji3] u nas dziś dużo się działo, był Mikołaj, prezenty, syn w siódmym niebie [emoji2] szybko zasnął to i ja dostałam prezent [emoji12] ale powiem wam, że u mnie identycznie ! Jak mam dni płodne to muszę sie prosić..i to teraz jak staramy się o drugie dziecko ! Bo tak to zawsze chciał eh.. u mnie dziś 12dc także do owu jakieś 2-3 dni [emoji3]
Nimitii, szkoda.. myślałam, że jednak postaracie się o drugie maleństwo..
Bertha, ja też tylko czekam na twoje dwie kreseczki [emoji3]
Emsi, trzymam kciuki, testuj!! [emoji3]
U mnie w ogóle zaktualizowali aplikacje i teraz wyświetla mi się ostatnio dodane zdjęcia i dzisiaj wchodzę, a tu na tapecie piękne dwie kreski.. a potem czytam, że to tylko owulacyjny test Paraplu [emoji12]
Megan, fajnie, że u ciebie wszystko w porządku! Odwiedzaj nas czasem[emoji6]
Windy91, ahh ci faceci.. z moim mam podobnie.. ale może warto dziś odpuścić złości dla bardzo ważnych celów [emoji12]
Kotek, nie wiedziałam, że dwa razy poroniłaś.. podziwiam cię za wole walki i jak to się mówi : do trzech razy sztuka! [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale sie usmialam [emoji23][emoji23][emoji23]Ja się melduje z nogami na ścianie [emoji23] co najlepsze! Mój stanął okrakiem nade mną, wziął mi nogi do pionu i z tekstem "zapladniaj się dziewczyno!" [emoji38] [emoji23] tak foch podzialal [emoji23]
Przykro mi. Mam nadzieje, ze uda sie nastepnym razem :*Witajcie
dzięki dziewczyny na kciuki !!!!
Niestety test biały ... jestem bardzo rozczarowana, bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na ciążę ... no cóż ktoś ze mnie sobie jaja po prostu robi ... najchętniej wróciłabym do łóżka a tu do pracy trzeba [emoji26]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
No a u mnie bylo wczoraj przytulanko na zgode zalozylam sliczna, czarna, koronkowa koszulke i chlop od razu mi sie odbrazil [emoji23]
Ehh boje sie nastawiac pozytywnie zeby sie bardzo nie rozczarowac akurat na Swieta. Za bardzo chyba chce a wiem, ze wg statystyk mam raptem 30% na zaskoczenie w pierwszym cyklu.
No nic, zrobilismy wszystko co sie dalo. Po przytulanku grzecznie lezalam zeby zolnierzyki nie wylecialy i teraz ciagle zagrzewam je do boju [emoji12]
Dzisiaj zrobie wieczorem jeszcze test owu i zobaczymy czy juz 1 kreska jest.
Pozostalo czekac...ehhh...moglby mnie ktos uspac na 2 tygodnie i obudzic dopiero 21 grudnia? Plisssss....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
bertha
Ja miewałam podobnie kilka cykli, jakby plodny śluz z krwią... tylko jak pisałam, ja miałam problem z cienkim endometrium po clo, więc to pewnie dlatego @ stał się u mniee bardziej ubogi...
Ja w poprzednim cyklu tez pierwszego dnia do wieczora miałam krew ze śluzem płodnym i monitoring usg potwierdził ze owu była dzien wczesniej
Takze StorAnia, moze tak samo miałaś. @ u mnie sie rozkręciła wtedy w nocy.
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.