dokładnie bo na początku szyjki miałam biały kleisty a z tyłu mega dużo i rociągliwy.U mnie tez głęboko ;-) w sumie to można nawet przegapić
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie bo na początku szyjki miałam biały kleisty a z tyłu mega dużo i rociągliwy.U mnie tez głęboko ;-) w sumie to można nawet przegapić
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!! jutro sikniesz?
Wiesz co, to chyba zalezy od osoby. ja lubie testowac, mnie to że się bede na siłe powstrzymywać nie kręci, akurat tego nie musze sobie odmawiac, wiec sobie nie odmawiam testuje dzien w dzien od 10dpo i jest mi z tym superMarc to najlepiej poczekaj jeszcze te parę dni przynajmniej do dnia spodziewanej @.
Wydaje mi się że wcześniej nie warto robić testu choć wiem ze to trudne bo chcialoby sie wiedzieć jak najszybciej.
Wiem po sobie jak wcześniej testowałam przed @ to wariowalam... jak wyszedł negatyw to zaraz chcialam robic nastepne testy wmawiajac sobie ze pewnie sie myla bo wczesnie zrobione haha a termin @ można powiedzieć że jest pewny na testowanie
Chyba takSuper!!! jutro sikniesz?
Wiesz co, to chyba zalezy od osoby. ja lubie testowac, mnie to że się bede na siłe powstrzymywać nie kręci, akurat tego nie musze sobie odmawiac, wiec sobie nie odmawiam testuje dzien w dzien od 10dpo i jest mi z tym super
Eutyrox
Heh no jeżeli Ci to odpowiada to super ja na bank bym zwariowała a jakich testów używasz?Super!!! jutro sikniesz?
Wiesz co, to chyba zalezy od osoby. ja lubie testowac, mnie to że się bede na siłe powstrzymywać nie kręci, akurat tego nie musze sobie odmawiac, wiec sobie nie odmawiam testuje dzien w dzien od 10dpo i jest mi z tym super
Dobrze że byłam w pracy 6-16 i nie skusiłam się na test ciążowy. Znowu plamię...Uwaga - ostatnia próba namówienia
Ale wiesz, ze jesli byłaby ciąża, to jeszcze na usg nic nie bedzie widac, a jakbys przyszla z dwoma kreskami do gina, do ktorego akurat idziesz, to moze juz jakies leki by ci wprowadził
Udało sie? przekonałam cie?