reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha z tego wszystkiego aż ja kupiłam test hehe

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!! :D jutro sikniesz?

Marc to najlepiej poczekaj jeszcze te parę dni przynajmniej do dnia spodziewanej @.
Wydaje mi się że wcześniej nie warto robić testu choć wiem ze to trudne bo chcialoby sie wiedzieć jak najszybciej. :D
Wiem po sobie jak wcześniej testowałam przed @ to wariowalam... jak wyszedł negatyw to zaraz chcialam robic nastepne testy wmawiajac sobie ze pewnie sie myla bo wczesnie zrobione haha :D a termin @ można powiedzieć że jest pewny na testowanie :)
Wiesz co, to chyba zalezy od osoby. ja lubie testowac, mnie to że się bede na siłe powstrzymywać nie kręci, akurat tego nie musze sobie odmawiac, wiec sobie nie odmawiam :D testuje dzien w dzien od 10dpo i jest mi z tym super :):)

Wiesz co, to chyba zalezy od osoby. ja lubie testowac, mnie to że się bede na siłe powstrzymywać nie kręci, akurat tego nie musze sobie odmawiac, wiec sobie nie odmawiam :D testuje dzien w dzien od 10dpo i jest mi z tym super :):)
Chyba tak ;)
Dziewczyny odebrałam wyniki. TSH 5.... co teraz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Eutyrox

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha, dzieki za odpowiedz. Ja mam app Ovia i tam sie strasznie duzo rzeczy wpisuje wiec myśle ze jest w miarę ok. Choć z ta owu w 9dc to raczej błąd, bo 11dc mialam taki śluz co sie ze mnie lał [emoji15]
Trzymam kciuki za pozytywny piątek!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Heh no jeżeli Ci to odpowiada to super ja na bank bym zwariowała :D a jakich testów używasz? :)

Uwaga - ostatnia próba namówienia :D
Ale wiesz, ze jesli byłaby ciąża, to jeszcze na usg nic nie bedzie widac, a jakbys przyszla z dwoma kreskami do gina, do ktorego akurat idziesz, to moze juz jakies leki by ci wprowadził ;)
Udało sie? przekonałam cie? :D
Dobrze że byłam w pracy 6-16 i nie skusiłam się na test ciążowy. Znowu plamię...

reklama
Cześć dziewczyny :)
Proszę o zmianę terminu @ na 4.01 spóźniła się ale przylazła. a już sobie zrobiłam nadzieję. Trzeba działać dalej.
Gin ostatnio zaproponował laparoskopie zwiadowczą, żeby sprawdzić co się tam dzieje. Czy nie mam jakichś zrostów po poprzednim zabiegu i czy jajowody są drożne. Mam iść do Niego jutro, ale nie wiem czy nie odczekać jeszcze tego miesiąca i nie pójść w styczniu. W grudniu zawsze masa roboty w pracy i nie chce zostawiać samych współpracowników, do tego dochodzą sprawy finansowe (wyższa prowizja). Nie wiem co mam robić...

Gratuluję zafasolkowanym - spokojnych i nudnych 9 miesięcy :*
Za staraczki trzymam kciuki żeby starania były owocne. A za testujące żeby @ nie przyszła przez 9 mcy :)

Pozdrawiam cieplutko :)

Do góry