Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby miała już trzy razy @ o dziwo jakoś regularnie, ale nigdy nie robiłam testów owulacyjnych. To tak się robi w dniu kiedy się szacuje owulację?Jąkają nadal karmię piersią, @ relatywnie szybko wróciła, owulki są. Kup testy owu może to rozwieje Twoje wątpliwości
12.12 to jest bardz odobra data! Moje urodzinyTermin @ mam na dziś... Poczekam parę dni. Lekarza mam wyznaczonego na 12 grudnia.
Chyba napisze do niej maila żeby mi wystawiła skierowanie na usg...Może do 12 udało by mi się zrobić...StorAnia
Mamy ten sam termin do gin 12.12 :-)
Testy owu robi sie przed ja mam cykle 28 dniowe, wiec robię Ok 12 dc. Bo 14powinna byc owulacja na 24 uprzedza powinny byc ciemne kreseczki potem jaśniejąNiby miała już trzy razy @ o dziwo jakoś regularnie, ale nigdy nie robiłam testów owulacyjnych. To tak się robi w dniu kiedy się szacuje owulację?
Spróbuję testów w następnym cyklu, chociaż przed ciążą miałam bardzo nieregularne, nawet 50 dniowe cykle. Dziś u mnie mija 23dc.Testy owu robi sie przed ja mam cykle 28 dniowe, wiec robię Ok 12 dc. Bo 14powinna byc owulacja na 24 uprzedza powinny byc ciemne kreseczki potem jaśnieją
Co do nieregularnych cykli to nie pomogę bo sie nie znam. Tu dziewczyny bardzo na rzeczy sie znają wiec podpowiedzą co i jakSpróbuję testów w następnym cyklu, chociaż przed ciążą miałam bardzo nieregularne, nawet 50 dniowe cykle. Dziś u mnie mija 23dc.
Leeleeth Ty masz w avatarze dzieciątko, więc to u Ciebie też nie pierwsza ciąża. Długo się starasz? U mnie dopiero kilka cykli, a już czuję strach, że coś się u mnie popsuło.Co do nieregularnych cykli to nie pomogę bo sie nie znam. Tu dziewczyny bardzo na rzeczy sie znają wiec podpowiedzą co i jak