reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie nowe staraczki :) mam nadzieje, ze dlugo nimi nie bedziecie i szybko wskoczycie na ciezarowkowe forum :)

A mi serio ktos zwolnil czas [emoji31] jeszcze 3-4 dni do owulki a gdzie dopiero 21 grudnia [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]
Musialam troche Wam pogledzic ;) ide po czekolade na poprawe nastroju [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie nowe staraczki :) mam nadzieje, ze dlugo nimi nie bedziecie i szybko wskoczycie na ciezarowkowe forum :)

A mi serio ktos zwolnil czas [emoji31] jeszcze 3-4 dni do owulki a gdzie dopiero 21 grudnia [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]
Musialam troche Wam pogledzic ;) ide po czekolade na poprawe nastroju [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko a ja na odtruciu słodyczowym :D Chyba Ci zazdroszczę :p

Leeleeth Ty masz w avatarze dzieciątko, więc to u Ciebie też nie pierwsza ciąża. Długo się starasz? U mnie dopiero kilka cykli, a już czuję strach, że coś się u mnie popsuło.
Ja mam piątkę dzieci, najmłodszy ma 19 miesięcy, dopiero zaczynam starania. Ponoć rok starań to nic niepokojącego także wszystko przed nami.

Witam nowe staraczki powodzenia :)

Ja w tym cyklu na nic nie czekam :( pan mąż dał ciała ech a tak chciałam prezent pod choinkę. No ale miało być bez spiny to jest.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jestem zalamana... Cala noc bolal mnie jamnik... Dzis wstaje a tu na papierze sluz z brunatnymi niteczkami... Pozniej jakis taki mleczno rozowy... W piatek bylam u gina i zadnej infekcji nie bylo, albo poprostu jej nie widzial...MASAKRAAAAA.... :szok::oo::sad:

Do góry