Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emzilka
Jeszcze kilka dni do owulki masz, kreseczka bardzo jasniutka. Obstawialabym jak gin, ze owulka kolo wtorku bedzie. Ja dzisiaj na tescie mialam cien cienia, wczoraj bylo jeszcze bialo. Takze i u mnie cos sie rusza wg apki owulke mam miec 7 grudnia.
Nimi
Matko kochana, wlasnie doczytalam...Jezu, siedzie i poryczalam sie jak male dziecko, tak mi przykro. Sama mam dwa psiaki i zabilabym kazdego kto sprobowalby je skrzywdzic.
Mam nadzieje, ze znajda tego sku*wysyna!
Cioci ogromnie wspolczuje, stracic dom. Moge jakos pomoc? Pewnie wszystko stracila. Moglabym cos najpotrzebniejszego kupic i wyslac. Zawsze to jakas drobna pomoc. Odezwij sie na priv.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarze mówią, że nie jest źle...storania to długo już się staracie.współczuję bo wiem ile to nerwów kosztuje. Ja o pierwsze diecko staralam sie 1.5 roku i psycha mi siadala a teraz 12 cykl i też już psycha wysiada.A co u Was lekarze mówią?
A zrob test :-)Nie wiem co się dzieje :/ Powinnam mieć dzisiaj @, wczoraj zaplamiłam i już byłam pewna że przyszła... Cały dzień nic, dziś nic. Zero bólu brzucha, piersi, biały śluz... Chyba już jestem za stara na to wszystko
Można, przy trzeciej ciąży zero objawów, test zrobiłam jak się zorientawołam, że jakoś dawno okresu nie miałam. W 5tc byłam u gina o był pęcherzyk. Trzymam kciuki!Zrób test, zrób testJa jestem w 21 dc objawów zero na okres.zawsze zaraz po owulacji bol piersi nerwowość a tu nicnie liczę na nic.myślicie że nie mając objawow można być w ciąży?a sluz jaki macie tydzień przed okresem?ja mam biały i taki jak kremtestuje ktoś na dniach?