Emzilka ta druga kreska musi być ciemniejsza lub mega wyraźna. Jutro raczej bedzisz miec ovu
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniu :-) nie potrzebnie się martwisz praca moja mama zawsze mówi że jeśli ktoś chce pracować to zawsze pracę znajdzie. Chociaż nie wiem Jak bardzo tobie na niej zależy :-)U mnie w pracy szykują się zwolnienia od stycznia, więc nie wiem co dalej robić... Tracę nadzieję że się uda...
Popłakałam się boże jakie to pięknePowiem wam tylko jeszcze co mój synek powiedział gdy się dowiedział że jego ukochane psiaki (jego ukochany misio nazywa się tak jak nasza suczka) umarły. Rok temu jak poroniłam nie wiem czy to była dziewczynka ale czułam że tak wiec roboczo dałam tej ciąży imię Zoja (z greckiego życie ) mój synek dużo słyszał o swojej siostrze Zoji i wiedział ze jest w niebie z dziadkami. Wczoraj jak widział ze płacze powiedział mi tak: nie martw się mamusiu Oskar i Neira są teraz w niebie z Zoją i dziadkiem bawią się razem i Zoja im rzuca piłeczkę i się nimi opiekuje. Cudowne dziecięce prosto linijne myślenie
Super choć pewnie się trzeba trochę pilnować pracując na codzień wśród słodkości"Karolka2106
Ptasie mleczko coś pysznego :-) ja pracuje na cukierni więc słodyczy mam pod dostatkiem :-)