Spark
Fanka BB :)
Pierwszy raz widze ze co 2 dni, ale moze nie masz az tak cienkiego i to dlategoOd 5dnia cyklu co 2dni do 5,7,9,11 dc tyle przy tym clo od 5do 9dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy raz widze ze co 2 dni, ale moze nie masz az tak cienkiego i to dlategoOd 5dnia cyklu co 2dni do 5,7,9,11 dc tyle przy tym clo od 5do 9dc
Hmm. Ja mam plastry, fakt w badaniach wyszedł mi bardzo niski estradiol, i mam od 4 dc do 25. Może tu jest problem? Może po owu mam zbyt wysoki i przeszkadza w zapłodnieniu. Juz sama nie wiem.Od 5dnia cyklu co 2dni do 5,7,9,11 dc tyle przy tym clo od 5do 9dc
Buuu.... oby szybko przylazła wredna. Ja się swojej w końcu doczekałam rozkręciła się na całego. Niech się szybko kończy dalej jestem na nią obrażona za to spóźnienie nieuzasadnione
A nie mówiłam, że małpa przyjdzie... Narazie tylko śluz z kropkami krwi ale pewnie w nocy sie rozkręci. Teraz gin mi kazał przyjść na monitoring między 12 a 14dc i 12 wypada w piątek a reszta w weekend. Kiedy najlepiej iść 12 czy wtedy 15dc?
Może nie wiem ale mi kazał tylko przy clo brać a później duphaston od 17dc do 27Hmm. Ja mam plastry, fakt w badaniach wyszedł mi bardzo niski estradiol, i mam od 4 dc do 25. Może tu jest problem? Może po owu mam zbyt wysoki i przeszkadza w zapłodnieniu. Juz sama nie wiem.
Ja bym szła 12A nie mówiłam, że małpa przyjdzie... Narazie tylko śluz z kropkami krwi ale pewnie w nocy sie rozkręci. Teraz gin mi kazał przyjść na monitoring między 12 a 14dc i 12 wypada w piątek a reszta w weekend. Kiedy najlepiej iść 12 czy wtedy 15dc?
Ja chodzę od 10 dc co dwa dni aż do stwierdzenia owu.A nie mówiłam, że małpa przyjdzie... Narazie tylko śluz z kropkami krwi ale pewnie w nocy sie rozkręci. Teraz gin mi kazał przyjść na monitoring między 12 a 14dc i 12 wypada w piątek a reszta w weekend. Kiedy najlepiej iść 12 czy wtedy 15dc?
Też mnie właśnie niby ćmi wszystko... Jak do czwartku nie przyjdzie to idę na betę, w nosie mam. Dobrze ze w końcu przyszła, przynajmniej wiesz na czym stoisz.[emoji6] ja trzymam jeszcze jeden test w razie jakbym wymiękła [emoji12]Windy przykro mi bardzo ja pewnie na dniach dostanę@ bo Zaczynają mnie ćmić plecy i jakiś dziwny śluz zaczyna się robić. Ech chyba będę musiała dać sobie spokój do wiosny...