reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny padam na twarz. Dosłownie. To był dluuuugi dzien....
poczytałam, nadrobiłam. Tym ktore dostały @ życzę owocnego cyklu. Tym których @ jeszcze nie odwiedziła a testy negatywne :( niech sie pospieszy! A reszcie życzę szczęścia przed testowaniem.
Ja leże z poduszka
Pod kuperkiem :) haha i zaraz lulanko.
Buziaki!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Też mnie właśnie niby ćmi wszystko... Jak do czwartku nie przyjdzie to idę na betę, w nosie mam. Dobrze ze w końcu przyszła, przynajmniej wiesz na czym stoisz.[emoji6] ja trzymam jeszcze jeden test w razie jakbym wymiękła [emoji12]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
W sumie myślałam że przyszła @ ale chyba nie... Albo to dopiero jej zapowiedź. Najpierw jak byłam w toalecie to lekko różowy śluz ale tylko raz a potem przed kolacją patrzę takie ciemne plamki ze śluzem i tyle. A w ciąży z Lilą też miałam takie brunatne plamienia.. tyle że mi test nie wyszedł...a Od 18 wkładka czysta. Jak powiedziałam mojemu G. Że okres dostałam to aż mu się jeść kolację odechciało tak się chłopina nastawił.

W sumie myślałam że przyszła @ ale chyba nie... Albo to dopiero jej zapowiedź. Najpierw jak byłam w toalecie to lekko różowy śluz ale tylko raz a potem przed kolacją patrzę takie ciemne plamki ze śluzem i tyle. A w ciąży z Lilą też miałam takie brunatne plamienia.. tyle że mi test nie wyszedł...a Od 18 wkładka czysta. Jak powiedziałam mojemu G. Że okres dostałam to aż mu się jeść kolację odechciało tak się chłopina nastawił.
Mojej przyjaciółce test dopiero po 2 tygodniu od @ wyszedł, nawet gin na usg nic nie widział... A młody w lutym rok będzie kończył. Dlatego jeszcze mam nadzieję [emoji1] poza tym sutki mi stanęły w żywym ogniu, masakra jakaś... Zawsze były tkliwe, ale żeby aż tak... [emoji15] ja to dzisiaj pół dnia z podpaska chodziłam, bo myślałam ze zaraz mnie zaleje, a tu cisza...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja 24dc i już czuję się jak na @... organizm zachowuje się jak zwykle... cóż...
Oczywiście nadal się nie poddam :)

Spark a może to nie @ czujesz ?;-).
Ja dziś w podłym nastroju, rodzice wrócili do Polski, cały dzień leje jak z cebra [emoji30][emoji30]
I tak mi się nudziło dziś po południu ze złamałam się i zrobiłam test owu. I proszę wg mnie pozytywny. Dziś 13dc czyli 3 dni wcześniej niż przez ostatnie dwa cykle z clo... hmmn zobaczymy. Może znajdę sile dzisiaj na jakieś boboseksy ...
1479760107-ykksyp.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark, nie kracz tylko cierpliwie czekaj! Żadnego krakania mi tu! [emoji36] [emoji2]
Queen, głowa do góry! Pogody niestety nie zmienimy, ale ciesz się chwilami spędzonymi z rodzicami, moze ci trochę osłodza ta d.pe pogodowa [emoji4] jak dla mnie 2 test już słabszy jednak, chyba ładnie trafiłaś w pik Tym pierwszym [emoji2]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry