reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A tak poza tym, to witam nowe staraczki :-)

U mnie dziś 22 dc, ciekawa jestem kiedy przyjdzie @, bo plamienia miałam od poniedziałku, czyli od 16dc, czyli w któryś dzień owu powinno być, ale kiedy...nie wiem :-/

qdkkx1hpzei65q7s.png

A mierzysz temp ?? Mi wyjątkowo w tym miesiącu testy owu pokryły sie z wykresem z ovufriend [emoji51] pozytywny test był 15dc a na 16dc pokazało owulacje ovufriend czyli by sie zgadzało ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana jesteś Lanvin. Ale w sumie straciłam całą nadzieję właśnie. Napisałam do ginekolog odpisała mi tak jął ania@ test w 27 dc powinien już coś wykazać wprawdzie dodała że dla pewności powinnam zrobić hcg ale już po prostu czekam na @ wtorkową.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

A mierzysz temp ?? Mi wyjątkowo w tym miesiącu testy owu pokryły sie z wykresem z ovufriend [emoji51] pozytywny test był 15dc a na 16dc pokazało owulacje ovufriend czyli by sie zgadzało ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nic nie sprawdzałam, ani temp, ani nie robiłam testów, to mój pierwszy cykl po odstawieniu anty, więc się nie staraliśmy, nie zabezpieczamy się, ale też mój we mnie nie kończył, gin powiedział, żeby ten cykl odpuścić jeszcze, więc czekam na kolejny. Niby przy przerywanym też jest szansa, ale przy tych plamieniach nic nie było, bo dla mnie to był dyskomfort. Nie wiem też do końca jak mierzyć tą temperaturę, ja mam w domu tylko termometr elektroniczny. Jeszcze nie nauczyłam się obserwacji swojego ciała, Wy to już biegłe w temacie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kochana jesteś Lanvin. Ale w sumie straciłam całą nadzieję właśnie. Napisałam do ginekolog odpisała mi tak jął ania@ test w 27 dc powinien już coś wykazać wprawdzie dodała że dla pewności powinnam zrobić hcg ale już po prostu czekam na @ wtorkową.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja i tak trzymam kciuki, zresztą nie tylko ja :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

A czy to możliwe ze zaraz po @ były dni płodne byłam wczoraj u giną i kazała dzialac bo pęcherzyk ładny trochę szybko myślę ze w tym cyklu nic nie wyjdzie
Który dzień cyklu ? Mam ten sam dylemat.... czuję jakbym dzisiaj w nocy miała owu a dziś dopiero 9dc... może organizm fiksuje

reklama
Do góry