reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mi za to babcia mojej przyjaciółki kazała się "zapatrzec" na jej dziecię. Chyba słabo się przyglądałam [emoji1]
Ej, dziewczyny, pytanie mam natury farmakologicznej. Bierzecie kompleksy witamin b? Możecie polecić jakiś konkretny? Bo tyle tego jest ze oszalec idzie, nie wiem co wybrać i czym się kierować....

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ja biorę falwit mama

Ja na początku października dotykałam brzuch koleżanki co jest w 8 miesiącu, dotykałam wtedy jak mały kopał. U mnie dzisiaj 20 dzień cyklu i nie uwierzycie, ale mam zachcianki. Właśnie nasmażyłam domowych frytek, były pyszne a teraz mam ochotę na sok pomarańczowy. Do testowania coraz bliżej, już nie mogę się doczekać.
:) :) ;)

A ja cierpliwie czekam na @
Może się skuszę i pojadę po ten test.
Troche mnie muli, ale nie jest to bardzo uciążliwe. Zaczęła mnie boleć głowa a tak jest przed okresem, więc może się spozni jeden dzień.
Ania!!! Daj trochę frytek, mniam, takie domowe, pychotka!
Co ta Sarat się nie odzywa...

A ja cierpliwie czekam na @
Może się skuszę i pojadę po ten test.
Troche mnie muli, ale nie jest to bardzo uciążliwe. Zaczęła mnie boleć głowa a tak jest przed okresem, więc może się spozni jeden dzień.
Ania!!! Daj trochę frytek, mniam, takie domowe, pychotka!
Co ta Sarat się nie odzywa...

Jak ja dawno frytek nie jadłam :) a domowe mniam mniam.

No coś się właśnie nie odzywa. Może na betę poleciała :)

reklama
A ja bym chciała zeby czas przyspieszył ... bo jak juz sie zdecydowałam ze zrobię ten test to mi sie teraz ciągnie ... ale zrobię nie wcześniej niz 11dpo wiec do niedzieli albo lepiej poniedziałku trzeba czekać [emoji30][emoji30] a jesli @ przyjdzie to niech juz to podbrzusze i cycki przestaną bolec bo zwariuje !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry