reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja dzisiaj czekam na okres. Jak nie przyjdzie, popoludniu testuje. Wydaje mi sie, że dostanę, bo czuje to w podbrzuszu. Z drugiej strony mdli mnie od wczoraj, ale to może jelitówka mnie trzyma z poniedziałku.
Mało co dzisiaj spałam chyba usne w pracy..
Sarat czekamy!&&&

Emsi taka szkoda :(

Mnie zaczęły już boleć piersi więc jestem na dobrej drodze żeby dostać @ niby się tego spodziewałam ale wiecie jak jest, przykro. Kto dzisiaj testuje ?

Sarat czekamy na nowy test :))
Queen_b jak tam objawy ?:)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimiti - mnie bolą piersi, ale bardziej prawa niz lewa, cała noc bolało mnie podbrzusze a sluz jest gesty i biały jak mleko. Jestem zmęczona (ale to pewnie przez prace my nie mieliśmy wolnego wczoraj niestety ) w nocy znowu spac
Nie mogłam budziłam sie co chwile i o. Poza tym czuje sie
Jakbym miała dostać za chwile @ a do terminu jeszcze 7dni ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkich,
O jakie emocje. Czekamy na nowe testowanie Sarat.
Ja uspokoilam się, dużo mi to dało. Wyluzowalam do tego stopnia, że nie wiem który jest dzień cyklu. Przytulanki były oczywiście ale nie na wariata. Czytam was i trzymam kciuki za każdą.
Hej Zapmarta:happy:to tak jak ja też nie skupiam się , który to dc i dobrze mi z tym. Testować też nie będę bo za bardzo swiruje. Jakoś w przyszłym tygodniu @ i lecimy dalej. Pozdrawiam

Queen właśnie dostałam podobne objawy. Piersi obie mnie kłują a podbrzusze zaczyna boleć jak na @. Ja do małpy mamy 6 dni jeszcze. Masakra obstawiam ze to przez te lekarstwa bo odkąd je biorę mam takie objawy przed okresem.

Queen właśnie dostałam podobne objawy. Piersi obie mnie kłują a podbrzusze zaczyna boleć jak na @. Ja do małpy mamy 6 dni jeszcze. Masakra obstawiam ze to przez te lekarstwa bo odkąd je biorę mam takie objawy przed okresem.

ja jeszcze 5 dni do @ tak mi wylicza apka na telefonie, a wg ovufriend jeśli owu rzeczywiście była w 12 dc to 12+14+26 dc wypadałby w niedziele chociaż faza lutealna nigdy nie trwała 14 dni.
Raczej zaczekam do poniedziałku.

Ja w poprzednim cyklu miałam tylko ból podbrzusza. A piersi bolały tylko 2 dni przed @ w tym cyklu zaczęły sie bóle 9d przed @ ale moze to byc jakoś skutek uboczny clo [emoji848][emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry