reklama
Trzymam kciukiHej dziewczyny. Wczoraj robiłam badanie na progesteron. Lekarz właśnie dzwonił,najpierw zapytał jak się czuje,a później że wynik progesteronu jest obiecujący. Jak w poniedziałek @ nie przyjdzie to we wtorek na betę.
Hej dziewczyny. Wczoraj robiłam badanie na progesteron. Lekarz właśnie dzwonił,najpierw zapytał jak się czuje,a później że wynik progesteronu jest obiecujący. Jak w poniedziałek @ nie przyjdzie to we wtorek na betę.
Ja tez mocno trzymam kciuki. Teraz byle do poniedzialku zeby @ nie przyszla a pozniej tylko dobre wiadomosci
Też tak mam że jajnik mnie strasznie wtefy napierdzeiela dopóki nie pęknie pęcherzyk, po pęknięciu czuje już inny bólCześć dziewczyny ale was musiałam nadrobić. Przepraszam że ostatnio się nie udzielam ale chyba wpadłam w czarne miejsce ze staraniami...
Jak to u was jest z owu? Też tak macie ze boli was okrutnie jajnik ?nawet podczas sexu? Ja tak mam wtedy wcale nie jest przyjemnie :/
Kto z was napisał ze ból piersi może być kpo kwasie foliowym? Bo mnie non stop bolą :/
Tak mi się przynajmniej wydaje
Ból jest czasem nieznośny i bywa że stosunek też jest nieprxyjemny przez to [emoji53]
Napisane w aplikacji Forum BabyBoom
evelinia
Fanka BB :)
Mam to samo wręcz sex przestaje być przyjemny no i wtedy pozycje reżTeż tak mam że jajnik mnie strasznie wtefy napierdzeiela dopóki nie pęknie pęcherzyk, po pęknięciu czuje już inny ból
Ból jest czasem nieznośny i bywa że stosunek też jest nieprxyjemny przez to [emoji53]
Mam to samo ! niby się chce poprzytulać bo jest popęd ale i ból niesamowicie dokucza -normalnie rozrywaTeż tak mam że jajnik mnie strasznie wtefy napierdzeiela dopóki nie pęknie pęcherzyk, po pęknięciu czuje już inny ból
Peka jajeczko próbować trzebaCześć dziewczyny ale was musiałam nadrobić. Przepraszam że ostatnio się nie udzielam ale chyba wpadłam w czarne miejsce ze staraniami...
Jak to u was jest z owu? Też tak macie ze boli was okrutnie jajnik ?nawet podczas sexu? Ja tak mam wtedy wcale nie jest przyjemnie :/
Kto z was napisał ze ból piersi może być kpo kwasie foliowym? Bo mnie non stop bolą :/
reklama