reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No umnie już po nadziejach, już plamię [emoji29]
Zbieram siły na następny cykl

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniu, przykro mi, ale nadchodzi kolejny cykl - pełen nadziei:) Ja testuję w piątek lub sobotę - o ile @ się nie pojawi. Moja psyche szaleje na całego - piersi mnie bolą, dzisiaj stwierdziłam, że widzę wyraźnie na nich żyły. Wydaje mi się również - że "tam" jestem nieco ciemniejsza niż zwykle - naprawdę chyba sobie wmawiam te objawy:) Ostatnio nawet zasypiałam o 21:00 jak nigdy i ze dwa razy w tym tyg czułam jakby zgagę:) A tu jeszcze cały tydzień oczekiwania. Najgorsze będzie to, jak w tym tyg wszystkie objawy ustąpią i @ przyjdzie jak zwykle. Trzymaj kciuki aby nie przyszła:)

reklama
Cześć dziewczyny,
od jakiegoś czasu czytam wasze forum :) kibicuje wam, żeby w końcu się udało i gratuluję tym, które będą "niedługo" mamusiami :) Znalazłam to forum szukając informacji o tarczycy.
Z mężem chcieliśmy się starać o dzidziusia tuż po ślubie, ale moje wyniki TSH nie były zadowalające. Moje TSH wynosiło 6,68 w sierpniu. We wrześniu byłam u endo i przepisała mi euthyrox 75 (biorę pół tabletki). Po 3 tyg zbadałam i spadło mi do 3,98, więc chyba dobrze. Po wizycie endokrynolog powiedziała, że możemy po tygodniu brania starać się o dziecko. We wrześniu miałam owulację (podczas owulacji mam dość mocne bóle jajników), ale się jeszcze nie staraliśmy, bo jak wiadomo z tą tarczycą nie ma żartów. W tym miesiącu spróbujemy, ale ogólnie się nie będziemy spinać, będzie to będzie.
Jeśli można, to proszę mnie wpisać do tabelki :) Imię: Sylwia, wiek: 26, starania o pierwsze dziecko, cykl ostatnio 28, ale zdarza się nawet po 31 dni. Następna @ około 2.11. Dzisiaj jest 13 dc :)

Pozdrawiam
Witaj Sywlkaq:) W grupie raźniej. Ja też mam problemy z TSH i biorę Euthyrox 50 codziennie - w tym tyg zrobię sobie badanie, żeby sprawdzić czy spadło. Ostatnio miałam 2,58 (miesiąc temu), gin polecił, aby zbić do 2.
Trzymam za Was kciuki!

Aniu, przykro mi, ale nadchodzi kolejny cykl - pełen nadziei:) Ja testuję w piątek lub sobotę - o ile @ się nie pojawi. Moja psyche szaleje na całego - piersi mnie bolą, dzisiaj stwierdziłam, że widzę wyraźnie na nich żyły. Wydaje mi się również - że "tam" jestem nieco ciemniejsza niż zwykle - naprawdę chyba sobie wmawiam te objawy:) Ostatnio nawet zasypiałam o 21:00 jak nigdy i ze dwa razy w tym tyg czułam jakby zgagę:) A tu jeszcze cały tydzień oczekiwania. Najgorsze będzie to, jak w tym tyg wszystkie objawy ustąpią i @ przyjdzie jak zwykle. Trzymaj kciuki aby nie przyszła:)
Trzymam Słońce z całych sił kciuki [emoji106]
Też widziałam kilka objawôw
Ale teraz już wiem ze to wina luteiny
Miałam nawet mdłości
Postaram sie w następnym cyklu nie nakręcać
Ale to trudne
Widać w naszym przypadku sex co drugi dzień to za mało [emoji19]

Trzymam Słońce z całych sił kciuki [emoji106]
Też widziałam kilka objawôw
Ale teraz już wiem ze to wina luteiny
Miałam nawet mdłości
Postaram sie w następnym cyklu nie nakręcać
Ale to trudne
Widać w naszym przypadku sex co drugi dzień to za mało [emoji19]

Najgorsze jest to, że objawy na @ są bardzo podobne do tych ciążowych. Jak ja bym chciała zobaczyć te dwie kreseczki w przyszłym tyg!!!:) Dziękuję za kciuki:) Buziaki!!!

Najgorsze jest to, że objawy na @ są bardzo podobne do tych ciążowych. Jak ja bym chciała zobaczyć te dwie kreseczki w przyszłym tyg!!!:) Dziękuję za kciuki:) Buziaki!!!
No niestety trzeba to przetrwać
Wierzę że się doczekamy
Wszystkie
Najgorsze jest jednak czekanie bo chciałoby się jak najszybciej [emoji2]

Witajcie dziewczyny
powodzenia Sylwkaq90
Mikaduchna testujemy podobnie ja w piątek lub sobotę o ile @ nie zawita więc trzymam &&& za nas :tak:

Queen_b ja też zawsze chciałam adoptować albo być rodziną zastępczą ale mąż nie chce i go rozumiem nie każdy to czuje.

Sylwka powodzenia kochana :) ważne ze eutyrox działa :)

Queen_b ja też zawsze chciałam adoptować albo być rodziną zastępczą ale mąż nie chce i go rozumiem nie każdy to czuje.

Sylwka powodzenia kochana :) ważne ze eutyrox działa :)

Na szczęście moj maz ma dużo miłości w sobie i nie ma nic przeciwko adopcji ;-) wiec moze kiedys jak juz sie swoich 3 doczekam [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mikaduchna brzmi obiecująco, trzymam kciuki
Aleksandra na początku nie ma dużo tych objawów ciazowych.Mi objawy pojawiały się w 6 czy w 7 tyg.ciazy.Ja bym się nie sugerowała objawami.Ja chodziłam z martwym zarodkiem 3,5 tyg.I miałam mega ciążowe objawy wiec te objawy to też nie jest jakiś wyznacznik.Zajmij sobie czym myśli i ciesz się ze zobaczylas II kreski na teście.
Dosłownie pół godziny po tym jak się pozalilam scielo mnie z nóg i zasnelam.
Ja też miałam poprzednio objawy mimo że ciąża już się nie rozwijała, ale pamiętam że jak mnie przyjmowali do szpitala to pielęgniarka mnie wypytywala czy mi objawy nie minęły.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry