reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fidzia, Tobie oczywiscie rownoez zycze takich niespodzianek - najmilszych. Trzymam za Was kciuki dziewczyny. Naprawde.
Ja wlasciwie jestem juz w ciazy, ale najczesciej odwiedzam ten Watek. W sumie, rzadko zagladam gdziekolwiek indziej :)
Wierze, ze Wam sie uda dziewczyny i czekam na ta radosna nowine razem z Wami :)
Dzięki delli i bardzo gratuje Ci kropeczki:happy: ja się jeszcze nie nastawiam chociaż, wiadomo jak to jest. 13 października się okaże może będzie jednak i tym razem szczęśliwa, zwłaszcza, że pod 13stka całe życie mieszkałam, 13-go wychodzilam za maz, ahhh rozmarzylam się

reklama
Delli kiedy idziesz na to usg ?
No wlasnie nie wiem. Nie umowilam sie jeszcze.. Boje sie, ze znowu nie zobacze tego, co chce..
Myslicie, ze jak 5t5d nie bylo nawet pecherzyka to mam szanse zobaczyc serduszko w tym tygodniu ? Kazali mi niby po 10 przyjsc, ale normalnie boje sie rozczarowac .. Chce poczekac i zobaczyc serduszko ..

U mnie dziś rano test sikany delikatnie ciemniejszy ale minimalnie
Beta 997, z norm wychodzi 4-5 tydzień

Dodatkowo zrobiłam sobie morfologie od razu (ale zapomniałam być na czczo :p), czy któraś miała może podwyższone P-LCR w ciąży? Trochę mnie to niepokoi.

Ginka kazała mi się zapisać dwa tyg po pozytywnym teście, ale zapisałam się 12 dni po, bo w kolejnym tygodniu jej niema :( Niewiem czy cokolwiek zobacze, bo to będzie 5t i 6d

Nimitii mam nadzieje że okaże się właśnie że to u ciebie to jakaś zmyłka z tą @ ;)
Czerwiec nam się powieksza:happy:cudownie.

Queen_b sama się niecierpliwie co u Ciebieo_O miejmy nadzieję, że daliście radę :laugh2:
Alexandrax ja z drugim synkiem na pierwsze usg poszłam w 5 tyg i nie potrafił nawet sprecyzować czy to ciąża czy torbiel kazał bhcg robić przez 3 dni i dopiero jak poszłam z wynikami to powiedział, że to ciąża tylko młodsza niż wskazywała @ ale na szczęście beta przerastała ładnie i mam zdrowego chłopa :biggrin2:

Dzis dokladnie 7t1d tylko.. Kurde w 39dc nie bylo nic widac. A ja chcialabym zobaczyc serduszko i boje sie, ze tyle czekania i tylko pecherzyk zobacze.. Wole sie jeszcze pare dni wstrzymac *,*

1476119946-tyvwrh.jpeg

Ostatni test owu z dzisiaj. Brakuje 3 dni bo byłam w Pl [emoji51] także sorry [emoji23] a jaki wniosek z tego eksperymentu to nir wiem ...[emoji23][emoji51][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1476119946-tyvwrh.jpeg

Ostatni test owu z dzisiaj. Brakuje 3 dni bo byłam w Pl [emoji51] także sorry [emoji23] a jaki wniosek z tego eksperymentu to nir wiem ...[emoji23][emoji51][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Queenb wynik eksperymentu jest przeciwny do mojego ... a ja nie jestem w ciąży więc [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry