reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fidzia, Tobie oczywiscie rownoez zycze takich niespodzianek - najmilszych. Trzymam za Was kciuki dziewczyny. Naprawde.
Ja wlasciwie jestem juz w ciazy, ale najczesciej odwiedzam ten Watek. W sumie, rzadko zagladam gdziekolwiek indziej :)
Wierze, ze Wam sie uda dziewczyny i czekam na ta radosna nowine razem z Wami :)
Dzięki delli i bardzo gratuje Ci kropeczki:happy: ja się jeszcze nie nastawiam chociaż, wiadomo jak to jest. 13 października się okaże może będzie jednak i tym razem szczęśliwa, zwłaszcza, że pod 13stka całe życie mieszkałam, 13-go wychodzilam za maz, ahhh rozmarzylam się

reklama
Delli kiedy idziesz na to usg ?
No wlasnie nie wiem. Nie umowilam sie jeszcze.. Boje sie, ze znowu nie zobacze tego, co chce..
Myslicie, ze jak 5t5d nie bylo nawet pecherzyka to mam szanse zobaczyc serduszko w tym tygodniu ? Kazali mi niby po 10 przyjsc, ale normalnie boje sie rozczarowac .. Chce poczekac i zobaczyc serduszko ..

U mnie dziś rano test sikany delikatnie ciemniejszy ale minimalnie
Beta 997, z norm wychodzi 4-5 tydzień

Dodatkowo zrobiłam sobie morfologie od razu (ale zapomniałam być na czczo :p), czy któraś miała może podwyższone P-LCR w ciąży? Trochę mnie to niepokoi.

Ginka kazała mi się zapisać dwa tyg po pozytywnym teście, ale zapisałam się 12 dni po, bo w kolejnym tygodniu jej niema :( Niewiem czy cokolwiek zobacze, bo to będzie 5t i 6d

Nimitii mam nadzieje że okaże się właśnie że to u ciebie to jakaś zmyłka z tą @ ;)
Czerwiec nam się powieksza:happy:cudownie.

Queen_b sama się niecierpliwie co u Ciebieo_O miejmy nadzieję, że daliście radę :laugh2:
Alexandrax ja z drugim synkiem na pierwsze usg poszłam w 5 tyg i nie potrafił nawet sprecyzować czy to ciąża czy torbiel kazał bhcg robić przez 3 dni i dopiero jak poszłam z wynikami to powiedział, że to ciąża tylko młodsza niż wskazywała @ ale na szczęście beta przerastała ładnie i mam zdrowego chłopa :biggrin2:

Dzis dokladnie 7t1d tylko.. Kurde w 39dc nie bylo nic widac. A ja chcialabym zobaczyc serduszko i boje sie, ze tyle czekania i tylko pecherzyk zobacze.. Wole sie jeszcze pare dni wstrzymac *,*

1476119946-tyvwrh.jpeg

Ostatni test owu z dzisiaj. Brakuje 3 dni bo byłam w Pl [emoji51] także sorry [emoji23] a jaki wniosek z tego eksperymentu to nir wiem ...[emoji23][emoji51][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1476119946-tyvwrh.jpeg

Ostatni test owu z dzisiaj. Brakuje 3 dni bo byłam w Pl [emoji51] także sorry [emoji23] a jaki wniosek z tego eksperymentu to nir wiem ...[emoji23][emoji51][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Queenb wynik eksperymentu jest przeciwny do mojego ... a ja nie jestem w ciąży więc [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry