reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Delli - czyli mozna powiedziec ze tak na odczepnego zrobila ta wizyte ..
Ojj dziękuje wam dziewczyny ;* aż nie wiem teraz co napisać :) musze sie z tym przespać bo narazie nie ogarniam i jutro tutaj na pewno zajrze nie zaleznie od wyniku testu :) doooobranoc:*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
trochę tak czuję.. a było prywatnie i naprawdę wcale nie tanio.. wiem, że nic nie wiem.. żadnych informacji.. zadnych zalecen.. poza tym, że po 10.10 mam iść do lekarza. przeciez to wiecznosc... no nic.. moze tym razem uda mi sie na NFZ gdzies zapisac, skoro mam tyyyyle czasu..

Megan ech kochana, ja też miałam załamanie w tym cyklu, temperatura szalała byłam pewna ze nie było owu. Siedziałam na kiblu i ryczałam...wiem co czujesz, nie jest łatwo. Przytulam bo wszystko się jeszcze może zdarzyć w tym cyklu, pamiętaj :-*

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan Wariatko! Pozytywnie myslimy ! :D (choć sama czuje, że zaraz @ nadejdzie :p)
Delli tak myslalam ze to za wczesnie, a owu moze faktycznie pozniwj i pecherzym ciezko zobaczyc, lec na bete ;)

Cześć wszystkim i miłej nocy, ja dzisiaj cały dzień mam doła i jeszcze właśnie @ przyszła, także czerwcowka już na pewno nie zostanę. Życzę powodzonka testującym jutro trzymam kciuki. :*

Właśnie mam jakaś rewolucje i pierwszy raz od dłuższego czasu kosmiczne rozwolnienie.. Nie wiem czy to efekty uboczne po pizzy czy jakis zwiastun @ .. Dosc czesto miewalam podobne akcje przed @.:o
To chyba jakis trudny dzien, ze wszystkim nam tak trudno myślec pozytywnie o wszystkim..

To mój dzisiejszy test - na pocieszenie zrobiłam ;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    658 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Słuchajcie, ale mam nerwa od rana na mojego. Mam nadzieję, że u mnie owu jednak była wcześniej, bo jak będzie dziś to ani mi się śni dziś działać. Także pewnie czerwcowka nie będę. Faceci są jednak z Marsa jak nic. Miłego dnia

Do góry