bertha
Fanka BB :)
Bertha w glc robią na Zygmunta Starego
Dzięki!. A co tam jest? Jakies laboratorium czy szpital czy co? Żebym znalazła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bertha w glc robią na Zygmunta Starego
7 szczęśliwa [emoji6] ja bym wolała 7 w dzień @ tylko szkoda mi tego dnia imienin ... musze oczywiście awaryjnie naszykowac jakiegoś prezenta.....jakieś pomysły ?Emsi ja w sumie powinnam też się testować 07.10 bo biorę tabletki i bym musiała je jak najszybciej odstawić.
Jeez ale dziś aktywnie .... właśnie nadrobilam
Iza niesamowite. Pewnie jesteś w tej mniejszości kobiet, które mają takie objawy na początku ciąży .... życzę Ci aby było wszystko dobrze i oczywiście daj znać &&&
Spark ale szaleństwo [emoji1] jutro ciąg dalszy, pozytywne zakończenie i ..... feta w weekend [emoji12] .... no bezalkoholowa oczywiście
Magda szacun za cierpliwość ... ja się za bardzo nakręcam takimi tematami i im bliżej tym coraz częściej o tym myślę. Dobrze, że czas spędzony w pracy kompletnie mnie pochłania i nie mam czasu na nic innego.
Aleksandra nimitii ja chciałam spróbować 6.10 bo M ma imieniny i tak sprawdzę ... może prezencik by był .... ale z drugiej strony się boję bo @ dopiero 7 wiec lepiej pewnie później niż wcześniej
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha to by bylo... w sobote odprawiamy urodziny mojego faceta, jakbym powiedziala ze nie napije sie wina jak zwykle to od razu by bylo, ze w ciazy jestem musialabym cos wymyślić, zeby sie nie pokapowali...Emsi post: 14389557 pisze:Jeez ale dziś aktywnie .... właśnie nadrobilam
Iza niesamowite. Pewnie jesteś w tej mniejszości kobiet, które mają takie objawy na początku ciąży .... życzę Ci aby było wszystko dobrze i oczywiście daj znać &&&
Spark ale szaleństwo [emoji1] jutro ciąg dalszy, pozytywne zakończenie i ..... feta w weekend [emoji12] .... no bezalkoholowa oczywiście
Magda szacun za cierpliwość ... ja się za bardzo nakręcam takimi tematami i im bliżej tym coraz częściej o tym myślę. Dobrze, że czas spędzony w pracy kompletnie mnie pochłania i nie mam czasu na nic innego.
Aleksandra nimitii ja chciałam spróbować 6.10 bo M ma imieniny i tak sprawdzę ... może prezencik by był .... ale z drugiej strony się boję bo @ dopiero 7 wiec lepiej pewnie później niż wcześniej
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie i jak tu ukryć ... to samo w pracy z kawą. Ja normalnie pije mocną i rano mamy rytuał i chodzimy paczką na kawkę i jak tylko bym zaprzestała. ... no wiadomość by poszła w eter z prędkością światła [emoji12]Haha to by bylo... w sobote odprawiamy urodziny mojego faceta, jakbym powiedziala ze nie napije sie wina jak zwykle to od razu by bylo, ze w ciazy jestem musialabym cos wymyślić, zeby sie nie pokapowali...
No...ale do tego jeszcze daleko...