reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jeez ale dziś aktywnie .... właśnie nadrobilam

Iza niesamowite. Pewnie jesteś w tej mniejszości kobiet, które mają takie objawy na początku ciąży .... życzę Ci aby było wszystko dobrze i oczywiście daj znać &&&

Spark ale szaleństwo [emoji1] jutro ciąg dalszy, pozytywne zakończenie i ..... feta w weekend [emoji12] .... no bezalkoholowa oczywiście

Magda szacun za cierpliwość ... ja się za bardzo nakręcam takimi tematami i im bliżej tym coraz częściej o tym myślę. Dobrze, że czas spędzony w pracy kompletnie mnie pochłania i nie mam czasu na nic innego.

Aleksandra nimitii ja chciałam spróbować 6.10 bo M ma imieniny i tak sprawdzę ... może prezencik by był .... ale z drugiej strony się boję bo @ dopiero 7 wiec lepiej pewnie później niż wcześniej

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi post: 14389557 pisze:
Jeez ale dziś aktywnie .... właśnie nadrobilam

Iza niesamowite. Pewnie jesteś w tej mniejszości kobiet, które mają takie objawy na początku ciąży .... życzę Ci aby było wszystko dobrze i oczywiście daj znać &&&

Spark ale szaleństwo [emoji1] jutro ciąg dalszy, pozytywne zakończenie i ..... feta w weekend [emoji12] .... no bezalkoholowa oczywiście

Magda szacun za cierpliwość ... ja się za bardzo nakręcam takimi tematami i im bliżej tym coraz częściej o tym myślę. Dobrze, że czas spędzony w pracy kompletnie mnie pochłania i nie mam czasu na nic innego.

Aleksandra nimitii ja chciałam spróbować 6.10 bo M ma imieniny i tak sprawdzę ... może prezencik by był .... ale z drugiej strony się boję bo @ dopiero 7 wiec lepiej pewnie później niż wcześniej

Haha to by bylo... w sobote odprawiamy urodziny mojego faceta, jakbym powiedziala ze nie napije sie wina jak zwykle to od razu by bylo, ze w ciazy jestem:p musialabym cos wymyślić, zeby sie nie pokapowali...:p
No...ale do tego jeszcze daleko...:)

Haha to by bylo... w sobote odprawiamy urodziny mojego faceta, jakbym powiedziala ze nie napije sie wina jak zwykle to od razu by bylo, ze w ciazy jestem:p musialabym cos wymyślić, zeby sie nie pokapowali...:p
No...ale do tego jeszcze daleko...:)
Dokładnie i jak tu ukryć ... to samo w pracy z kawą. Ja normalnie pije mocną i rano mamy rytuał i chodzimy paczką na kawkę i jak tylko bym zaprzestała. ... no wiadomość by poszła w eter z prędkością światła [emoji12]

Spark a moja szefowa widziała mój monitor w pracy a tam "w którym tyg ciąży będziesz danego dnia"na metonet i pisało 4 tydzień ciąży ale wtopa. A ona się modli żebym jej w ciążę nie zaszła :errr:

reklama
Hahaha to moze nie robmy sobie dzieci jak mamy takie problemy? :p
A tak serio to Emsi Ty wlewaj cole ;p a Ty nimitii hm... z Tobą gorzej :p

Do góry