reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja na koniec pomarudze.. A więc kupiłam w rossmanie 2 testy , jeden facelle slupkowy i drugi pink super czuły . Jutro zatestuje tym facelle no i wszystko fajnie ale po tym zakupie po prostu usiadłam , zaczął mnie bolec brzuch , rozryczałam sie że po co ja byłam w tym rossamnie i tak sie pewnie nie udało . Powiedziałam K ze sie strasznie boje zobaczyc 1 kreske .. I takie tam ehh takze jak jutro tu nie wroce to załamałam sie ( zajrze żeby zobaczyc co u Ciebie spark)[emoji14]
Jedyny pozytyw z tego wieczoru to taki że K kupil kilka opakowań różnych lodów i poprosilam jeszcze zeby skoczyl do sklepu po puszke z ananasem . Także będe miala w czym zatapiać smutki .
Lece spać[emoji42] bo oczy mi sie juz zamykają , takie opuchnięte haha
Dobranoc [emoji285]i nie jestem wariatką jak cos (chyba[emoji41])[emoji8]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja na koniec pomarudze.. A więc kupiłam w rossmanie 2 testy , jeden facelle slupkowy i drugi pink super czuły . Jutro zatestuje tym facelle no i wszystko fajnie ale po tym zakupie po prostu usiadłam , zaczął mnie bolec brzuch , rozryczałam sie że po co ja byłam w tym rossamnie i tak sie pewnie nie udało . Powiedziałam K ze sie strasznie boje zobaczyc 1 kreske .. I takie tam ehh takze jak jutro tu nie wroce to załamałam sie ( zajrze żeby zobaczyc co u Ciebie spark)[emoji14]
Jedyny pozytyw z tego wieczoru to taki że K kupil kilka opakowań różnych lodów i poprosilam jeszcze zeby skoczyl do sklepu po puszke z ananasem . Także będe miala w czym zatapiać smutki .

Megan trzymaj się kochana ..... pamiętaj POZYTYWNE MYŚLENIE!!! Jesteśmy z Tobą i będziemy walczyć do skutku ;-)

Byłam u tego lekarza i .. to była mega dziwne.. mówiłam co mi się wydawało istotne, a Pani dr krótko odpowiadała.. nawet za dużo nie pytała w sumie.. zaczęła od badania piersi i stwierdziła, że są "napięte" sugerując, że to ciąża i jest ok na tym etapie.. na samolot i pobranie wymazu do cytologii.. pierwsze co jak mi wcisnęła to cooś (ałaaa!) to z uśmiechem powiedziała, że jestem w ciąży i mam zasinioną szyjkę i jest czyściutka. ok.. za chwile usg i.. nic.. "tutaj jakby się coś działo".. ale nie widać pęcherzyka nawet, więc póki co nie może potwierdzić, że jestem w ciąży.. musiałam mieć dłuższy cykl. Zalecono kolejną wizytę po 10.10 .. skasowali jak za złoto i to by było na tyle.. Myślałam, że nie będę robić bety... przynajmniej nie jakos czesto.. a teraz chyba nie widzę innego sposobu, by mieć jakąkolwiek kontrole.. dziwnie mi..
to by tłumaczyło, że prawie nie mam objawów jak na teoretycznie 6 tydzien.. no i o ile sie uda, to raczej majówką już nie będę.. ;] ;)

dużo się tutaj dzieje naprawde.. tez w ciagu dnia nie ogarniam, szczegolnie, że tel mi sie rozpada i często mnie wywala po prostu. Spark, co za craazy dzien.. ja tez mialam przygody z komunikacja miejska jeszcze tak niedawno.. ;p oczywiscie rowniez mocno zaciskam && za dziewczyny testujące :)

głowa do góry.. tutaj jest potrzebny optymizm.. trochę trzeba chyba odwrócić uwagę od tego co ma się wydarzyć w brzuszku.. Ja zobaczyłam dwie kreski na plytkowym "pink" wlasnie - a teraz zaciskam mocno kciuki && - chucham w nie i dmucham, by Tobie przyniósł upragnione szczęście.. :)

reklama
Megan trzymaj się kochana ..... pamiętaj POZYTYWNE MYŚLENIE!!! Jesteśmy z Tobą i będziemy walczyć do skutku ;-)
Staram się ciągle pozytywnie myśleć ale potem dopadają mnie te cholerne bóle brzucha i mam dość ... Tymbardziej że zawsze u mnie cos szło nie tak a do tego wokół znajome , kuzynka itp itd zachodzą w ciąże ot tak . Nawet ta kumpela której mówił ginekolog że moze miec powazne problemy z zajsciem , wpadła i leci prawie 7 miesiac a ja musze ją pocieszac jaki to cud sie zdarzyl i dziecko to szczescie bo ona ciagle powtarza tylko jak to zycie sie jej nie zwaliło przez ta ciąże ( a facet i rodzice sie mega cieszą ) wrr :(
Ok koniec złego myslenia , bedzie w koncu dobrze ,musi byc[emoji14]Dziękuje Ci bardzo i tak, bedziemy walczyc do konca[emoji14]chociaz mam nadzieje ze ten koniec jest bardzo bliski :)

Do góry