Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dokladnie tak samo robie - co drugi dzien, z tych samych powodów.Co drugi dzień,
po pierwsze dlatego że czytałam że plemniki muszą mieć czas dojrzeć, a po drugie dlatego że niemialabym siły i ochoty tak często
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Tlko na wit. K znowu trzeba uwazac, bo zagęszcza krew. wiec jesli ktos ma z tym problem (np. ja), to lepiej z tej K moze zrezygnowac.Hejka. Jeśli chodzi o Wit d3 to słyszałam że powinno się ją brać razem z Wit k2. Ponoć tylko wtedy odpowiednio się wchłania. Ja biorę 5000.
raczej? ale jak test wyglada? jest cień?Spokojnie spokojnie juz jestem
Niestety raczej nic z tego
Tak , dlatego do soboty jeszcze na spokojnie do tego podchodzeVanilia gratulacje[emoji5]
Spark ja tez czekam[emoji5]
Megan jestes jeszcze przed @ wszystko sie moze zdarzyc[emoji5]
Za wszystkie dziewczyny mocno trzymam kciuki
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Cos co nie wyglada tak jak powinno ale dzieki
Uu , a to wredne tesciory nam sie trafily ale jeszcze jest czas wiec mam nadzieje ze cos sie nam pokaze[emoji14]i tak dalej trzymam kciuki :*Mnie dzia twst jak u Megan splatal figla, z porannego moczu robilam o 8 o czulosci 25 i jakas tam dziwna kreska sie pojawila nie w tym miejacu gdzie powinna[emoji14]test o czulosci 10 robiony o 11.30 nic