reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
IZA - koniecznie musisz zrobić badania.

Kochana stara bieda :) a U ciebie ? Wracasz do starań ?

---------------------
Gratuluję pozytywnych teściorów :) !

--------------------

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego test owulacyjny pozytywny wyszedł mi we Wtorek wieczorem a potem dopiero w piątek ? I od soboty do dzisiaj negatywny ? o_O Nie kumam tego jak może być taki odstęp ...
Kochana i mnie sytuacja wygląda tak ze ten cykl... zabezpieczalismy się tylko zaraz po @... a potem mąż nagle odpuścił... nie rozmawiamy na tam temat... po prostu co ma być to będzie. Nie pyta czy mam dni płodne ani nic po prostu nic ... więc chyba boi się nadal... Ale zostawia to losowi
Fabimama co u Ciebie?
Ness co tam sie dzieje z Twoim cyklem co?
Napisałam wyżej ;)

Dziewczyny mam pytanie, bo cykle mam 31 dniowe i owu zazwyczaj 17 dnia była a dziś mam 13 dc jajnik boli jak przy owu i śluzu jak białko kurze mnóstwo, jeszcze chyba nigdy tyle nie miałam. Czy możliwe, że owu tak się pospieszyla czy to raczej wina dostinexu, który mam na obniżenie prolaktyny? Testów nie robiłam i temp też nie mierze bo to mnie za bardzo nakręca.

Dziewczyny mam pytanie, bo cykle mam 31 dniowe i owu zazwyczaj 17 dnia była a dziś mam 13 dc jajnik boli jak przy owu i śluzu jak białko kurze mnóstwo, jeszcze chyba nigdy tyle nie miałam. Czy możliwe, że owu tak się pospieszyla czy to raczej wina dostinexu, który mam na obniżenie prolaktyny? Testów nie robiłam i temp też nie mierze bo to mnie za bardzo nakręca.
Pewnie, że jest możliwe ;) Możliwe, że dostinex obniżył prolaktynę i cykl się skróci. Jak długo go bierzesz?

Na wszelki wypadek najlepiej zadziałać ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje minusie ze możliwe ponieważ ja mam cykle 28 - 29 dni i w jednym cyklu miałam owu 19dc a następnego 12dc (sprawdzane testami owu i usg) wiec wszystko możliwe.

IMG_3668.JPG
Dziewczyny a ja mam pytanie to jest zdjęcie testów z 3dni cyklu ( 1. Z 13dc drugi z 14 dc i 3 z dzis 15dc) wydaje mi sie jakby na tym 3 byla juz owu bo sa takie same kreski, moj komputerek pokazuje ze to jeszcze nie jest owu. Temp z dzis to 36.8 śluz jeszcze nie jest odpowiedni. Ale sama juz nie wiem co myśleć.

Załączniki

• IMG_3668.JPG
    IMG_3668.JPG
    886 KB · Wyświetleń: 243
Zobacz załącznik 774886 Dziewczyny a ja mam pytanie to jest zdjęcie testów z 3dni cyklu ( 1. Z 13dc drugi z 14 dc i 3 z dzis 15dc) wydaje mi sie jakby na tym 3 byla juz owu bo sa takie same kreski, moj komputerek pokazuje ze to jeszcze nie jest owu. Temp z dzis to 36.8 śluz jeszcze nie jest odpowiedni. Ale sama juz nie wiem co myśleć.
Faktycznie wygląda jak pozytyw, więc owu powinna być w ciągu dwóch dni ;)

reklama
Do góry