reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

IMG_3654.JPG
Kochane dzięki za wsparcie i pocieszenie. Mam pytanie do was. Możecie mi powiedzieć co to są za tabletki które bierze się od 3dc przez 5 dni. ?? Jutro mam jechać po receptę a z lekarzem będę rozmawiać dopiero we wtorek,ma mi powiedzieć kiedy na usg mam przyjechać. A nie zapytałam się co to za tabletki i na co.
Ja je brałam od 5dc przez 5dni ;-)

Załączniki

• IMG_3654.JPG
    IMG_3654.JPG
    403,6 KB · Wyświetleń: 251
reklama
Dzięki. Coś mi lekarz mówił że to będzie 10 tabletek i że mam je brać od 3dc przez 5 dni. Po 1 tabletce. Ale z tego wszystkiego nie zapytałam na co te tabletki.

Ja je też brałam . To są tabletki dla osób z PCO stymulują ich pracę , przywracają ovulacje i pomagają w zajściu w ciąże . Jednym się udaje za pierwszym razem a innym dopiero za 5 . Ale podobno są skuteczne . Ja brałam tylko jeden cykl nie wyszło i póżniej stwierdzałam , że rezygnuje ze starań .
Teraz zaszłam bez clo ale już tracę tą ciąże , dzisiaj plamienia żywą krwią także 4 poronienie ;( .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja je też brałam . To są tabletki dla osób z PCO stymulują ich pracę , przywracają ovulacje i pomagają w zajściu w ciąże . Jednym się udaje za pierwszym razem a innym dopiero za 5 . Ale podobno są skuteczne . Ja brałam tylko jeden cykl nie wyszło i póżniej stwierdzałam , że rezygnuje ze starań .
Teraz zaszłam bez clo ale już tracę tą ciąże , dzisiaj plamienia żywą krwią także 4 poronienie ;( .

Ovli współczuję strasznie ... [emoji173] i dużo siły życzę.

Vanilia a Tobie pozytywnego myślenia ... o tych dwóch krechach, które pojawią się jutro [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Oli przykro mi bardzo. Tule mocno i życzę dużo siły.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi. Wiem co teraz czujesz. Jestem w takie samej sytuacji. Ja stwierdziłam że daje sobie ostatni miesiąc na starania. Jak nie wyjdzie to chyba rezygnuje.

Oli przykro mi bardzo. Tule mocno i życzę dużo siły.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje dziewczyny za wsparcie jesteście niezastąpione [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Ja mam jeszcE nadzieje !!! Zobaczymy co pokażą następne dni .

reklama
Przykro mi. Wiem co teraz czujesz. Jestem w takie samej sytuacji. Ja stwierdziłam że daje sobie ostatni miesiąc na starania. Jak nie wyjdzie to chyba rezygnuje.

Ja już 4 raz , czuję się taka rozczarowana bo przecież miało być już dobrze . Nie wiem o co kaman i zaczynam mieć już tego serdecznie dość . Jak teraz nie wyjdzie to odkładam przynajmniej na 2 lata i jak wrócę do Pl to poszukam lekarza konkretnego naszego Polskiego Polaka i wtedy zobaczymy .

Do góry