reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

IMG_3654.JPG
Kochane dzięki za wsparcie i pocieszenie. Mam pytanie do was. Możecie mi powiedzieć co to są za tabletki które bierze się od 3dc przez 5 dni. ?? Jutro mam jechać po receptę a z lekarzem będę rozmawiać dopiero we wtorek,ma mi powiedzieć kiedy na usg mam przyjechać. A nie zapytałam się co to za tabletki i na co.
Ja je brałam od 5dc przez 5dni ;-)

Załączniki

• IMG_3654.JPG
    IMG_3654.JPG
    403,6 KB · Wyświetleń: 247
reklama
Dzięki. Coś mi lekarz mówił że to będzie 10 tabletek i że mam je brać od 3dc przez 5 dni. Po 1 tabletce. Ale z tego wszystkiego nie zapytałam na co te tabletki.

Ja je też brałam . To są tabletki dla osób z PCO stymulują ich pracę , przywracają ovulacje i pomagają w zajściu w ciąże . Jednym się udaje za pierwszym razem a innym dopiero za 5 . Ale podobno są skuteczne . Ja brałam tylko jeden cykl nie wyszło i póżniej stwierdzałam , że rezygnuje ze starań .
Teraz zaszłam bez clo ale już tracę tą ciąże , dzisiaj plamienia żywą krwią także 4 poronienie ;( .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja je też brałam . To są tabletki dla osób z PCO stymulują ich pracę , przywracają ovulacje i pomagają w zajściu w ciąże . Jednym się udaje za pierwszym razem a innym dopiero za 5 . Ale podobno są skuteczne . Ja brałam tylko jeden cykl nie wyszło i póżniej stwierdzałam , że rezygnuje ze starań .
Teraz zaszłam bez clo ale już tracę tą ciąże , dzisiaj plamienia żywą krwią także 4 poronienie ;( .

Ovli współczuję strasznie ... [emoji173] i dużo siły życzę.

Vanilia a Tobie pozytywnego myślenia ... o tych dwóch krechach, które pojawią się jutro [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Oli przykro mi bardzo. Tule mocno i życzę dużo siły.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi. Wiem co teraz czujesz. Jestem w takie samej sytuacji. Ja stwierdziłam że daje sobie ostatni miesiąc na starania. Jak nie wyjdzie to chyba rezygnuje.

Oli przykro mi bardzo. Tule mocno i życzę dużo siły.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje dziewczyny za wsparcie jesteście niezastąpione [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Ja mam jeszcE nadzieje !!! Zobaczymy co pokażą następne dni .

reklama
Przykro mi. Wiem co teraz czujesz. Jestem w takie samej sytuacji. Ja stwierdziłam że daje sobie ostatni miesiąc na starania. Jak nie wyjdzie to chyba rezygnuje.

Ja już 4 raz , czuję się taka rozczarowana bo przecież miało być już dobrze . Nie wiem o co kaman i zaczynam mieć już tego serdecznie dość . Jak teraz nie wyjdzie to odkładam przynajmniej na 2 lata i jak wrócę do Pl to poszukam lekarza konkretnego naszego Polskiego Polaka i wtedy zobaczymy .

Do góry