Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ to wyjątkowo wredne zjawisko [emoji34] mnie dzisiaj od rana brzuch boli i pewnie mi też się zbliża. Mam dziś 9 dpo kupiło mnie żeby zrobić test ale pewnie i tak nic by nie pokazał więc raczej odpuszczęNo i wredna @ przyszła
Tak jak pisałam wcześniej odpuszczam na jakiś czas... A Wam życzę dwóch kreseczek na teście a Tym które już je zobaczyly szczęśliwego rozwiązania powodzenia dziewczyny
Przykro miNo i wredna @ przyszła
Tak jak pisałam wcześniej odpuszczam na jakiś czas... A Wam życzę dwóch kreseczek na teście a Tym które już je zobaczyly szczęśliwego rozwiązania powodzenia dziewczyny
Narazie odpuszczam zupełnie, może w przyszłym miesiącu wybiorę się do gina żeby sprawdził czy z moimi honorami wszystko w porządku i starego wyślę żeby sobie sperme przebadal. Jak wszystko będzie ok to zaczniemy starania jakość luty/marzecPrzykro mi
Ale odpuszczasz zupełnie czy tylko planowane starania?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ginka mi powiedziała że jak po pół roku się nie uda to dopiero będziemy szukać przyczyny, a u Ciebie to 4 cykl starań więc wcale nie duzo i młodsza jesteś ode mnie nie poddawaj się.Narazie odpuszczam zupełnie, może w przyszłym miesiącu wybiorę się do gina żeby sprawdził czy z moimi honorami wszystko w porządku i starego wyślę żeby sobie sperme przebadal. Jak wszystko będzie ok to zaczniemy starania jakość luty/marzec
Drugi cykl starań, 6dc, następna @ 13.10. pozdrawiam wszystkie staraczkiGinka mi powiedziała że jak po pół roku się nie uda to dopiero będziemy szukać przyczyny, a u Ciebie to 4 cykl starań więc wcale nie duzo i młodsza jesteś ode mnie nie poddawaj się.
Dziewczyny mam tabelkę, możecie już mi podawać aktualizacje , jak usiade do komputera to wkleję w jakim jest stanie obecnie
pol roku to taki okres, gdzie lekarze szukaja powodu, niektorzy czekaja rok (strasznie dlugo) ja pamietam, ze jak wrocilam do staran w styczniu to na maja mialam lekarza zeby sie przebadac a poszlam tam w maju na pierwsze usg synka o taki los bywaGinka mi powiedziała że jak po pół roku się nie uda to dopiero będziemy szukać przyczyny, a u Ciebie to 4 cykl starań więc wcale nie duzo i młodsza jesteś ode mnie nie poddawaj się.
Dziewczyny mam tabelkę, możecie już mi podawać aktualizacje , jak usiade do komputera to wkleję w jakim jest stanie obecnie
Sylvia przykro mi ... ale cieszę się, że masz już plan i życzę szybkiej realizacji :-)Narazie odpuszczam zupełnie, może w przyszłym miesiącu wybiorę się do gina żeby sprawdził czy z moimi honorami wszystko w porządku i starego wyślę żeby sobie sperme przebadal. Jak wszystko będzie ok to zaczniemy starania jakość luty/marzec