reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jedynie do czego mogę się przyczepić to zapach kawy jak ktoś robi śmierdzi mi okropnie ,ale pewnie schizy i szukam nie wiadomo czego? Bo za wcześnie na jakie kolwiek objawy

Hej staramy się o pierwsze. Myślałam, że jest to łatwiejsze, a tu proszę tak naprawdę to od marca zaczęliśmy pierwsze starania, ale bez ciśnienia, tylko jak w czerwcu znowu przyszedl@ zaczęłam się zastanawiać co jest. Koleżanka umówiła mnie ze swoją gin i wszystko stało się jasne( wcześniej chodziłam do lekarza ale zawsze wszystko ok i tyle) pani doktor zleciła badania i wyszło. Prolaktyna za wysoka i policystyczne jajniki. Dostałam leki i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Dlatego też pisze o dopiero drugim cyklu starań bo tamto się nie liczy pozdrawiam wszystkie staraczki
Fidzia głową do góry. Na pewno będzie dobrze ;-) teraz już wiesz co i jak a to najważniejsze. Dużo siły i cierpliwości a do czekasz się na pewno ślicznego bejbika :-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj nie koniecznie musiałaś mieć cykl beowulacyjny
Ja po poronieniu miałam piękną owulkę potwierdzoną ;zaszłam w 2miesiącu po poronieniu i też poroniłam ,ale to nie dlatego że za wcześnie powód był inny
Także głowa do góry a nóż widelec się uda teraz i będzie dobrze -ale tego nikt z nas niewie poprostu trzymamy kciuki
Organizm wysyła ci jakieś sygnały inne niż przed@?
Miałam z kilka dni temu mini krwawienie... może zagnieżdżenie.. no i piersi mnie bolą, może bolą to za dużo powiedziane.. czuje że są.

Fidzia głową do góry. Na pewno będzie dobrze ;-) teraz już wiesz co i jak a to najważniejsze. Dużo siły i cierpliwości a do czekasz się na pewno ślicznego bejbika :-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki wielkie za słowa otuchy wierzę, że tak będzie. Już jedna tabletkę dostinexu wzięłam, jeszcze jedna dzielona na cztery i robimy wyniki

reklama
20160916_093935.jpg na tym lepiej widać ten cień. Już sama niewiem co o tym myśleć.

Załączniki

• 20160916_093935.jpg
    20160916_093935.jpg
    410,1 KB · Wyświetleń: 105
Do góry