reklama
moje serdeczne gratulacje!!!!!!Zobacz załącznik 772542 dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam test. Jutro jeszcze powtórzę. Ten 37.2
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
salatkaOwocowa
Fanka BB :)
I nie przyjdzie przez kolejnych pare miesiecy superDziewczyny dziś test też pozytywny i@ nie przyszła. Zaczynam w to bardziej wierzyć. Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki. Niech moc będzie z Wami
zapmarta
Karolkowa mama
odebrałam wyniki, może któraś z Was mi coś podpowie?
Progesteron 44,13 nmol/l
Progesteron (jedn.tradyc.) 13,857ng/ml
Ferrytyna 5,62ng/ml
Estradiol 775,6
Estradiol (jedn.tradyc.) 211,74 pg/ml
robione w 20 dc, około 8 dni po owu
Progesteron 44,13 nmol/l
Ferrytyna 5,62ng/ml
Estradiol 775,6
Rozpuszczalna
Tylko mdłości mi narazie doskwieraja. Popołudniu będę dzwonić i się umawiać.Super rozpuszczalna. A jak się czujesz? Kreseczka dziś pewnie mocniejsza? Umawiałas się już do lekarza? Dzieki za &&[emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Asica86
Ja też biorę euthyrox ale u mnie z racji za wysokiego wyniku dla starającej się o dziecko lekarz kazał mi brać 1,5 tabletki. Po porodzie wynik mi spadł do 0.3 i kazał całkiem odstawić. Ale jak byłam w pierwszej ciąży to z miesiąca na miesiąc wynik wzrastał. Myślę że nie masz się czym martwić. Lekarz pewnie zmniejszy Ci dawkę i stopniowo będzie zwiększał, bo dzidzia później dużo pobiera hormonów tarczycy. Dużo zdrówka i nie martw się!Dziewczyny mam pytanie moze sie orientujecie bo wizytę u gina mam dopiero za tydzien. Chodzi o tsh wcześniej miałam niedoczynnosc i brałam eutyrox tsh w granicach 1,7-1,3 czyli ok. Teraz robiłam badania i tsh 0,3032 przy normie 0,3500-4,9400.
Czy to bardzo zły wynik ? Czy to moze zaszkodzić maluchowi ??kurcze denerwuje sie bardzo a tydzien niepewności mnie chybawykończy.
Asica86
A u mnie jutro test. Ale nie nastwiam się... Temp dziś spadła do 36.9 a przez kilka dni była po 37 a nawet 37.3. a jestem trochę przeziębiona więc może stąd temperatura wyższa. Tylko zastanawia mnie śluz, bo mam go sporo i jest taki lekko kremowy i ciągnący a raczej przed @ zawsze susza była... Jutro 43dc więc zobaczymy. Zrobię test a jak nie wyjdzie to znów z tydzień poczekam i się zobaczy. Ktoś jeszcze jutro testuje?
Katka12
43 Dc???????? To ilu dniowe masz cykle???A u mnie jutro test. Ale nie nastwiam się... Temp dziś spadła do 36.9 a przez kilka dni była po 37 a nawet 37.3. a jestem trochę przeziębiona więc może stąd temperatura wyższa. Tylko zastanawia mnie śluz, bo mam go sporo i jest taki lekko kremowy i ciągnący a raczej przed @ zawsze susza była... Jutro 43dc więc zobaczymy. Zrobię test a jak nie wyjdzie to znów z tydzień poczekam i się zobaczy. Ktoś jeszcze jutro testuje?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Carmen24l
Wczoraj na innym watku widzialam ze podeyzszony progesteron moze wskazywac na ciaze. osobiscie nie wiem, nie chce cie wprowadzac w blad.odebrałam wyniki, może któraś z Was mi coś podpowie?
Progesteron 44,13 nmol/l
Ferrytyna 5,62ng/ml
Estradiol 775,6
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk