reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć Dziewczyny, dzisiaj mojemu M przeszło i mnie udobruchał. Jeszcze będziemy gadać ale nie dzisiaj bo idziemy na wesele.

Szkoda ze ta owu u mnie sie przesunęła (jestem pewna ze była wczoraj, bo dzisiaj śluz juz sie zmienił) bo plemniory raczej 3 dni nie przeżyją.. Chyba ze juz sie wzmocniły przez te 3 miesiące brania suplementów i dadzą radę....

PS. Czy ktoś mógłby mi załatwić metformine?

U mnie w aptece metforminy pod dostatkiem :p
A co wyrzucilas swoją po kłótni z mężem :D ?

Dziewczyny jak myslicie, dostalam bardzo silnego bolu glowy takiego napieciowego w dniu spodziewanej miesiaczki, bol ten trwal 2 dni. Zastanawiam sie czy moze on byc jakims objawem ciazy?

1469351433726-1549529362.jpg

Załączniki

• 1469351433726-1549529362.jpg
    1469351433726-1549529362.jpg
    711,7 KB · Wyświetleń: 113
Iza a który to dzień cyklu? Długo po owu jesteś?
Dla mnie ta kreska taka widoczniejsza jest, bo ja wcześniej nic nie widziałam

reklama
Iza jest chyba w de więc bobo testu nie dostanie. Ale może w rosmanie facelle albo jeszcze jakiś inny z takich "zwykłych"?

Do góry