Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jaka masz czulosc testu?Hej dziewczyny. Dzisiaj powtórzyłam test. I trochę mnie niepokoi to ze kreska dalej jest blada. Czy to normalne. ??
Cześć Dziewczyny, dzisiaj mojemu M przeszło i mnie udobruchał. Jeszcze będziemy gadać ale nie dzisiaj bo idziemy na wesele.
Szkoda ze ta owu u mnie sie przesunęła (jestem pewna ze była wczoraj, bo dzisiaj śluz juz sie zmienił) bo plemniory raczej 3 dni nie przeżyją.. Chyba ze juz sie wzmocniły przez te 3 miesiące brania suplementów i dadzą radę....
PS. Czy ktoś mógłby mi załatwić metformine?
Cały czas 25a jaka masz czulosc testu?
Wszystko może być objawem ciąży lub też jej braku. Test ciężowy odpowie na to pytanie. [emoji4]Dziewczyny jak myslicie, dostalam bardzo silnego bolu glowy takiego napieciowego w dniu spodziewanej miesiaczki, bol ten trwal 2 dni. Zastanawiam sie czy moze on byc jakims objawem ciazy?
Kup bobo test i zobaczysz jaka ładna kreska będzie. [emoji4]