reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mamuniol dzieki za informacje tez wlasnie cos takiego doczytałam. Moja gin na urlopie i chyba wraca lada chwile jutromppdjade do gabinetu zobaczyć moze juz bedzie to zrobi mi usg.
Martwię sie trochę bo beta szła 71-189-521-929-1530. Wydaje mi sie ze na początku szybciej rosła zreszta to widac na pierwszy rzut oka. Juz bym chciała brać te heparynę zeby wiedzieć ze zrobiłam wszystko.

reklama
U nas taka historia ze juz raz sie rozstaliśmy 3-4 lata temu, na 10 miesięcy. Ociągal sie z kolejnym krokiem i wszystko sie psuło. A po powrocie był warunek ze raz dwa i działamy - zaręczyny, slub, dziecko. I zeszło mu kolejne 2 lata zeby sie wziąć w garść, aż w końcu znowu miałam dość i znowu podążało do rozstania i w zasadzie juz zostało to powiedziane ze koniec i znowu sie otrząsnął i tydzień pozniej sie oświadczył.
Takze jesli teraz padną jakies słowa o rozstaniu to tym razem to juz bedzie na zawsze. W naszej sytuacji juz nie wchodzą w grę żadne "szantaże" bo to juz przerabialismy.

Tez rocznice mamy we wrześniu.

On straty w ogóle nie przeżył, dla niego to nie było dziecko. Żadnego wsparcia nie mam u niego w kwestii starań. Dzisiaj tez wlasnie podważył branie jakichkolwiek leków przez niego..

Wskakuje do wanny i bede sie relaksować, moze sie jeszcze wypłacze, choc nie wiem czy jeszcze mam łzy....
Przepraszam ale czy nie uwazacie ,ze starania sie o dziecko z taKą osobą to glupota,? Z tego co piszecie to nie są to.osoby z którymi chcecie isc przez zycie. Wiec moze i dlatego się nie układa

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Staramy sie od marca 2015. Mam niedoczynność tarczycy i hiperprolaktynemie, wczesniej tez maz mial problemy z nasieniem, malo zywych i ruchliwych plemnikow, ale ponoc teraz w normie. A Wam co stoi na drodze do II kreseczek?
U mnie wszystko ok poki co ale M ma slaba morfologie plemnikow a ruchliwosc średnio... podchodzimy do IUI

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wszystko ok poki co ale M ma slaba morfologie plemnikow a ruchliwosc średnio... podchodzimy do IUI

Wybacz ale czekanie na cud z zalozonymi rękoma to nie w moim stylu. Każdy przypadek jest inny nie identyfikuje się z osobą chorą na SM, nasz przypadek jest inny. Nie chcę żeby moja odpowiedź była uznana za obcesowa. Po prostu nie chcemy dłużej czekać tym bardziej ze to była sugestia lekarza nie nasz wymysł.

Wybacz ale czekanie na cud z zalozonymi rękoma to nie w moim stylu. Każdy przypadek jest inny nie identyfikuje się z osobą chorą na SM, nasz przypadek jest inny. Nie chcę żeby moja odpowiedź była uznana za obcesowa. Po prostu nie chcemy dłużej czekać tym bardziej ze to była sugestia lekarza nie nasz wymysł.

Masz racje, kazdy przypadek jest inny. Tak czy inaczej zycze, aby Wam sie udalo [emoji2] a czy probowaliscie moze znalezc pomocy w klinice leczenia nieplodnosci? Bo ja sie nad tym zastanawiam, ale nie wiem czy jest sens...

No bobo test tu nie dostane. Tak właśnie myślę w tygodniu kupić jakiś zwykły . Jaki polecacie ??

Kup w rosmanie facelle.
Mi w 24dc wyszło tak
full

reklama
Do góry