MotylkowaOna
Fanka BB :)
Spark no różnie,już nawet regulowalam u gina te cykle, zazwyczaj 30-32 ale zdarzają się dłuższe przerwy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaa, dzisiaj leci jak z kranu w ilosciach olbrzymichU mnie dupa. Test begatywny. Czekam juz tylko na @.
Wypadaliby zbadac prolaktyne i progesteron bo juz pol roku mija a my znowu nic...moj m powiedzial ze badac sie nie bedzie bo dwoje dzieci ma i nie chce walczyc o kolejne w desperacji. Jak nam pisane to bedzie. Zreszta ma racje, bo ani pod inseminacje ani pod invitro podchodzic nie zamierzamy to wiedza na temat nasienia nam zbedna...
Napiszcie mi w ktorym dc badalyscie hormony... moj gin ma terminy dopiero w sierpniu a ja nie chce tracic cyklu... nie chce ni sie tez googlowac jakos wiem ze miedzy 3-5 dc i pozniej iles po owu....
Luxi piekny brzunio**
Karola rozkreca sie cos u ciebie?
Jak pięknie brzuszek wyskoczył! [emoji171]tak sie zastanawiam czy przypadkiem w ciazy nie jestem
bobu sie nazarlam heheh zarcik takiJak pięknie brzuszek wyskoczył! [emoji171]
ja tez czekalam i rzadko byl seks i zobaczCzekam na okres :/ 30 dc, jestem na urlopie na wsi stary w domu także nie liczę na nic w tym miesiącu. Były przytulanki ale nie sądzę że owocne. Także ten.. Czekam na okres
Zobaczysz jak pod koniec będzie wyglądał... będziesz prosiła maleństwo, żeby wyszło. [emoji23]bobu sie nazarlam heheh zarcik taki
no i moj mowi, ze dzwig mi zamontuje i z balkonu bedzie mnie spuszczacZobaczysz jak pod koniec będzie wyglądał... będziesz prosiła maleństwo, żeby wyszło. [emoji23]
U mnie też tak było. Cykl spisany na straty, 3 razy tylko, a tu niespodzianka. [emoji16]ja tez czekalam i rzadko byl seks i zobacz