reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie dupa. Test begatywny. Czekam juz tylko na @.
Wypadaliby zbadac prolaktyne i progesteron bo juz pol roku mija a my znowu nic...moj m powiedzial ze badac sie nie bedzie bo dwoje dzieci ma i nie chce walczyc o kolejne w desperacji. Jak nam pisane to bedzie. Zreszta ma racje, bo ani pod inseminacje ani pod invitro podchodzic nie zamierzamy to wiedza na temat nasienia nam zbedna...
Napiszcie mi w ktorym dc badalyscie hormony... moj gin ma terminy dopiero w sierpniu a ja nie chce tracic cyklu... nie chce ni sie tez googlowac:) jakos wiem ze miedzy 3-5 dc i pozniej iles po owu....

Luxi piekny brzunio:)*:)*
Karola rozkreca sie cos u ciebie?

U mnie dupa. Test begatywny. Czekam juz tylko na @.
Wypadaliby zbadac prolaktyne i progesteron bo juz pol roku mija a my znowu nic...moj m powiedzial ze badac sie nie bedzie bo dwoje dzieci ma i nie chce walczyc o kolejne w desperacji. Jak nam pisane to bedzie. Zreszta ma racje, bo ani pod inseminacje ani pod invitro podchodzic nie zamierzamy to wiedza na temat nasienia nam zbedna...
Napiszcie mi w ktorym dc badalyscie hormony... moj gin ma terminy dopiero w sierpniu a ja nie chce tracic cyklu... nie chce ni sie tez googlowac:) jakos wiem ze miedzy 3-5 dc i pozniej iles po owu....

Luxi piekny brzunio:)*:)*
Karola rozkreca sie cos u ciebie?
Taaa, dzisiaj leci jak z kranu w ilosciach olbrzymich

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Progesteron 7 dni po owu, ale najlepiej zrobić 7 i 8 dnia, bo owu też może się przesunąć. Innych hormonów nie robiłam jeszcze. Może w sierpniu zależnie od tego co gin powie.

reklama
Do góry