U mnie beta negatywna. Dzisiaj 10dpo.
Może za wcześnie . A ja dzisiaj patrze w kalendarz i okazało się , że ja mam @ na 10 lipca a nie na 9 , nie wiem dlaczego ciągle myślałam że mam na 9 .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie beta negatywna. Dzisiaj 10dpo.
No my tez widzimy , ale jak już Wczsniej pisałam to ten papierek jest wyciągnięty z środka testu elektronicznego ))) ha ha ha .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cos Ty to od lata hehe woda się pewnie zebrala . Dzis dziewczynka przyszla do mojego synka na ogródek z kotkiem i chciala żebym poglaskala,a ja do niej ze chętnie ale jestem w ciazy, a syn mojej kolezanki co? Jest ciocia q ciąży? Śmiałam sie i mysle sobie nie no od zawsze mam takie sadlo hehehe.tak sie zastanawiam czy przypadkiem w ciazy nie jestem
heheehe slodki kotek, ja sie nie moge przyzwyczaic do brzucha hiiCos Ty to od lata hehe woda się pewnie zebrala . Dzis dziewczynka przyszla do mojego synka na ogródek z kotkiem i chciala żebym poglaskala,a ja do niej ze chętnie ale jestem w ciazy, a syn mojej kolezanki co? Jest ciocia q ciąży? Śmiałam sie i mysle sobie nie no od zawsze mam takie sadlo hehehe.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom