reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Chcialam sie z Wami pozegnac.

W tym roku juz nie nie wracamy do tematu powiekszania rodziny a siedzenie na forum tylko pogarsza moj stan. Nie czuje juz aby to bylo moje miejsce.
Zycze wszystkim spelnienia marzen o 2 kreseczkach, nudnej ciazy i szczesliwego pojawienia sie Babla na swiecie.

Gdyby ktoras chciala kiedys cos napisac to Bum ma mnie na fb.

Mam nadzieje, ze wroce tutaj w nastepnym roku.

Bylo mi ogromnie milo Was poznac i PRZEOGROMNIE dziekuje za okazane mi wsparcie. Nigdy Wam tego nie zapomne :*

[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...

Chcialam sie z Wami pozegnac.

W tym roku juz nie nie wracamy do tematu powiekszania rodziny a siedzenie na forum tylko pogarsza moj stan. Nie czuje juz aby to bylo moje miejsce.
Zycze wszystkim spelnienia marzen o 2 kreseczkach, nudnej ciazy i szczesliwego pojawienia sie Babla na swiecie.

Gdyby ktoras chciala kiedys cos napisac to Bum ma mnie na fb.

Mam nadzieje, ze wroce tutaj w nastepnym roku.

Bylo mi ogromnie milo Was poznac i PRZEOGROMNIE dziekuje za okazane mi wsparcie. Nigdy Wam tego nie zapomne :*

[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...
trzymaj się dzielnie :) niech radość jak najszybciej wypełni smutek i pustkę w Twoim sercu

reklama
Do góry