To są testy owu
Acha !!! Ja to jestem jednak z wyprzedaży chińskiej .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To są testy owu
No to jutro znowu sikaj, moze cos sie pojawi
Ja wlasnie zażyłam ostatnia dawkę duphastonu, wiec albo jest ciąża i teraz musi sobie dac radę bez dupka albo ciąży brak i @ zacznie sie klarować przez najbliższe dni. termin @ Max 9.07.
Mi moj gin przepisał chyba duża dawkę, bo 2x2.
Mi moj gin przepisał chyba duża dawkę, bo 2x2.
trzymaj się dzielnie niech radość jak najszybciej wypełni smutek i pustkę w Twoim sercuChcialam sie z Wami pozegnac.
W tym roku juz nie nie wracamy do tematu powiekszania rodziny a siedzenie na forum tylko pogarsza moj stan. Nie czuje juz aby to bylo moje miejsce.
Zycze wszystkim spelnienia marzen o 2 kreseczkach, nudnej ciazy i szczesliwego pojawienia sie Babla na swiecie.
Gdyby ktoras chciala kiedys cos napisac to Bum ma mnie na fb.
Mam nadzieje, ze wroce tutaj w nastepnym roku.
Bylo mi ogromnie milo Was poznac i PRZEOGROMNIE dziekuje za okazane mi wsparcie. Nigdy Wam tego nie zapomne :*
[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...
A jak tam po clo? Brałaś? Owu czułaś?