reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tez zrobilam( w dniu spodziewanej @) pre test i prawie nic nie bylo widac.wstawilam zdjecie i dziewczyny nic nie widzialy. Ponoc to badziew, ktos polecil mi bobo test, zrobilam dzisiaj no i jak widac na zal. obrazku [emoji6] takze kup bobo i jutro proboj jeszcze raz.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj widziałam tą kreseczkę , była bardzo nie widoczna , miałam napisać ze WIDZĘ ale internet coś szwankował i nie chciało się udostępnić . ;)
Dzoł gratulacje !!!!

Ja jeszcze 6 dni do @ . Na 9 lipca mam przewidywaną ale nie myśle żeby się coś wykluwało ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wczoraj widziałam tą kreseczkę , była bardzo nie widoczna , miałam napisać ze WIDZĘ ale internet coś szwankował i nie chciało się udostępnić . ;)
Dzoł gratulacje !!!!

Ja jeszcze 6 dni do @ . Na 9 lipca mam przewidywaną ale nie myśle żeby się coś wykluwało ;(

To mamy ten dam termin @!! :) czekasz z testem na termin@? Ja juz bede wczesniej testować.

Mnie juz podbrzusze boli od paru ladnych dni, okolo tygodnia... Mdlosci sa. Rano i popołudniu. A spac mi sie chce jak cholera, bez przerwy. @ wypada w czwartek 07.07 :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To mamy ten dam termin @!! :) czekasz z testem na termin@? Ja juz bede wczesniej testować.

Raczej bedę testować po 9 lipca , nie chcę jak ostatnio jak wariatka latałam po testy od sklepu do sklepu i testowałam co 2 dzień i jedyne co wyszło to rozczarowanie . I tak nie ma nadzieji że w ogole się udało także bezsensu żebym robiła . A ty kiedy testujesz ?

Do góry