Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech się spełni jak chcecieHej dziewczyny właśnie rozpoczynamy starania o maleństwo mam nadzieje, że uda nam się szybko bo chcemy wyrobić się na kwiecień- maj 2017
Starajcie się o pierwsze dziecko? PowodzeniaHej dziewczyny właśnie rozpoczynamy starania o maleństwo mam nadzieje, że uda nam się szybko bo chcemy wyrobić się na kwiecień- maj 2017
Ja bym chyba poczekala...Witam dziewczynki. Ja dziś melduje się z L4 w kieszeni. Nie dałam rady iść do pracy tak mnie rozlozylo. Mam zwolnienie do soboty i antybiotyk. @ ma przyjść jutro. I teraz pytanie. Poczekać do jutra z tym antybiotykiem i upewnić się że @ przyjdzie/nie przyjdzie?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętam jak byłam chora w aptece i kupowalam tabletki na gardło, Pani dała mi Gardimax a później poprosiłam jeszcze test ciążowy, to Pani tak spojrzała i mówi: jeśli podejrzewa Pani ciąże to proszę nie brać tych tabletek przed zrobieniem testu, bo mogą zaszkodzić dziecku...Ja bym chyba poczekala...
Pewnie ze lepiej poczekać, jeden dzień to nie długo. A jutro rano juz będziesz wiedziała. Czekam na dobre wieści i zdjęcie tesciku z dwiema kreseczkami.Witam dziewczynki. Ja dziś melduje się z L4 w kieszeni. Nie dałam rady iść do pracy tak mnie rozlozylo. Mam zwolnienie do soboty i antybiotyk. @ ma przyjść jutro. I teraz pytanie. Poczekać do jutra z tym antybiotykiem i upewnić się że @ przyjdzie/nie przyjdzie?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Starajcie się o pierwsze dziecko? Powodzenia
Poczekam [emoji4] dziś jeszcze czosnek i do łóżka [emoji16]Pewnie ze lepiej poczekać, jeden dzień to nie długo. A jutro rano juz będziesz wiedziała. Czekam na dobre wieści i zdjęcie tesciku z dwiema kreseczkami.