reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam dziewczynki. Ja dziś melduje się z L4 w kieszeni. Nie dałam rady iść do pracy tak mnie rozlozylo. Mam zwolnienie do soboty i antybiotyk. @ ma przyjść jutro. I teraz pytanie. Poczekać do jutra z tym antybiotykiem i upewnić się że @ przyjdzie/nie przyjdzie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki. Ja dziś melduje się z L4 w kieszeni. Nie dałam rady iść do pracy tak mnie rozlozylo. Mam zwolnienie do soboty i antybiotyk. @ ma przyjść jutro. I teraz pytanie. Poczekać do jutra z tym antybiotykiem i upewnić się że @ przyjdzie/nie przyjdzie?

Ja bym chyba poczekala...

Ja bym chyba poczekala...
Pamiętam jak byłam chora w aptece i kupowalam tabletki na gardło, Pani dała mi Gardimax a później poprosiłam jeszcze test ciążowy, to Pani tak spojrzała i mówi: jeśli podejrzewa Pani ciąże to proszę nie brać tych tabletek przed zrobieniem testu, bo mogą zaszkodzić dziecku...
Więc nie wiem czy przypadkiem z tym antybiotykiem też tak nie może być, ja bym nie ryzykowala...:)

Pewnie ze lepiej poczekać, jeden dzień to nie długo. A jutro rano juz będziesz wiedziała. Czekam na dobre wieści i zdjęcie tesciku z dwiema kreseczkami.

reklama
hej dziewczyny,
kurde znów u mnie "cóś". Zadzwonił dziadek do męża, że auto zsunęło się po zjeździe i walnęło w garaż:( w szoku jestem, dziadek ma 86lat, mieszka sam, wciąz jeździ samochodem, byliśmy u niego w niedzielę i było ok. A tu taka historia. Pojechaliśmy do Niego po pracy, na szczęśćie nic mu się nie stało, M wyciągnął go linką holowniczą, auto uszkodzone do tego stopnia że dziadek już nim nigdzie nie pojedzie:( nie jest super wóz, więc wielije szkody nie ma, ale wiem jak dziadek się denerwuje bo przez jego brak będzie uwiązany z domem, a uwielbia las, jest myśliwym od 50lat i bez lasu... ech nie chcę nawet myśleć.....

Do góry