reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam wszystkie staraczki na rok 2017... To będzie nasz rok i na pewno się uda!
Nick-wiek-imię-Cykl-data@

Kotek87-29- -16-23/04
Magoo-40- -14- 26/04
Dyana- 22 - Diana- 1 - 28/04
Kacha10 -34-Kasia-3- 28/04
Kruczyca -23-Gosia-2-30/04
Asia669- ? -Asia - ?- 05/05
Samotnaja-28-Ania-1-05/05
Fabimama-28-Beata-2-07/05
Bertha -34- Beata-6- 07/05
Renata83-32- Renia-2- 08/05
Mamuniol-31-Marta-4 - 08/05
Yesenia- 35 - Ania -27- 08/05
Panakotka-27- -24-10/05
Melania02-32-Aga- 28-12/05
Paraplu-27- Ewa -1- 13/05
Martyska30-31-Marta-2-15/05
Ann89 - 27 - Ania- 3 - 19/05
Spark - 26-Lena - 25 - 22/05
Skaba- 35 - Iza - 17- 24/05

Udało się !! Są II kreseczki !

Nick. Termin porodu

Oleczka920 Listopad 2016
Luxuorius 26 Grudzien 2016

Poczekalnia

89katia - 31/03
Kolekcjonerka
EvitaJ
Azylek
Nessi -34l
Maziajka
Poproszę termin na 12/06, 25 cs...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi ... leze tu i kwitnie bo o pachnieniu nie mogę powiedzieć , dostałam przed chwila DUPHASTON i jakiegoś dropsa dopochwowego.
Beta spadła juz do 14 i trzymają mnie do jutra żeby podjąć decyzję czy czyszczą czy samo sie oczyści.
Ale duohaston? Dziwne słyszałam że to na podtrzymania ciąży.
No ale niech im będzie spadam stąd jutro konowaly jedne....Chce juz być w domu wtulic się w męża i odpocząć.
Najgorsze jest to ze oklamalam najbliższą rodzinę nie wiedzą że jestem w szpitalu, mama jest za granicą nie chce jej martwić a siostra, ma swoje problemy z reszta rozgada. ..
Wiemy tylko ja, mąż i jedna koleżanka. I oczywiście Wy staraczki :)

Trzymajcie się ciepło, dajcie znać co sądzicie o tym duphastonie bo od lekarza nic się dowiedzieć nie mogę. ..

Dziewczyny powiedzcie mi ... leze tu i kwitnie bo o pachnieniu nie mogę powiedzieć , dostałam przed chwila DUPHASTON i jakiegoś dropsa dopochwowego.
Beta spadła juz do 14 i trzymają mnie do jutra żeby podjąć decyzję czy czyszczą czy samo sie oczyści.
No ale niech im będzie spadam stąd jutro konowaly jedne....Chce juz być w domu wtulic się w męża i odpocząć.
Najgorsze jest to ze oklamalam najbliższą rodzinę nie wiedzą że jestem w szpitalu, mama jest za granicą nie chce jej martwić a siostra, ma swoje problemy z reszta rozgada. ..

Trzymajcie się ciepło, dajcie znać co sądzicie o tym duphastonie bo od lekarza nic się dowiedzieć nie mogę. ..

Kasia, bardzo mi przykro :(
Dziwne z duphastonem, to podtrzymuje ciąże..
Trzymaj sie mocno!

Kasiulka bardzo bardzo mi przykro. Mam nadzieje, ze organizm sam zacznie oczysczenie bo to jednak zdrowiej tak bez ingerencji. A jak sie nie uda to trudo. Tak czy siak juz niedlugo bedziesz w domku, wtulisz sie i jak dostaniecie zielone swiatlo to zaczniecie staranka. Szybko zleci :*

Asia 669 Fluidy wysłane :)

Katkakatarina Link do: 30 TESTY OWULACYJNE 3 TEST CIĄŻOWY czułe 10mIU/ml! Ja mam z tej aukcji.

Martyska piękny test :)

KatarzynkaBe lepiej się o ten dupaston dopytaj nim weźmiesz, bo lepiej żeby Ci się wszytko samo oczyściło. Ja w swoim szpitalu jednocześnie dostałam leki na podtrzymanie i wywołanie poronienia. Nie wzięłam. Lekarka następnego dnia powiedziała, że to był przypadek ktoś nie wycofał zlecenia i dobrze, że nie brałam.

Katarzynka bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana! Tulam mocno!

Katia kochana my matki mamy moce nadprzyrodzone i siły nieziemskie! Damy radę! [emoji4] (ale dzięki Bogu, że jest weekend, bo akumulatory na wykończeniu [emoji4])

Kolekcjonerka weekend na działce?

My dzisiaj planujemy wyskoczyć na noc muzeów do Katowic. Polecam dziewczyny, bo w wielu miastach są fajne atrakcje dla dzieci w różnym wieku.

niestety na działce byliśmy tylko na chwilkę bo pogoda słaba była. Zebraliśmy rzodkieweczkę uwaga fioletową i klasyczną różową oraz szczypior - zrobimy ser biały z rzodkiewką i szczypiorkiem mniam mniam

Poproszę o pozytywne fluidy, we wtorek owu, starania pełną parą od 3 dni. Czuję jajniki po wisiołku :-)
Testować planuję w piątek po Bożym Ciele 10 dpo :-D

plemniczki do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

Zobacz załącznik 757506Dziewczyny a ja dzisiaj byłam rano na becie wyniki dopiero po 20 więc nie wytrzymałam i zajechalam po test normalny od 25...I wynik jak na obrazku[emoji5]znaczy musiała urosnąć i to całkiem sporo bo krecha ladna[emoji5]cieszę się dniem dzisiejszym i zobaczymy co przyniesie jutro...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Brawo super!!! cudowny widok kreseczek:)

Hej! Ale pogoda! Wrrrrrr!!!!

Katarzynka miałam do końca nadzieję, że się udało... Trzymaj się Kochana!

Martyśka krechy jak malowane :)

Skaba fakt - moce mamy nadprzyrodzone :) Wczoraj zrobiłam wszystko,co zaplanowałam. Ale padłąm o 21 i spałąm do 7:30 (na tyle syn pozwolił :p ) odespałąmw końcu cały ten koszmarny tydzień. Oby następny był tylko lepszy.

Co dziś robicie na obiad? Nie mam weny. Ugotowałam rosół i chyba pizze zrobię.

ja też miałam rosół i spagetti z wczoraj:)

Katarzynka niestety nie z duphastonem kurczę nie pomogę:( Musisz zaufać lekarzom..

Asia 669 Fluidy wysłane :)

Katkakatarina Link do: 30 TESTY OWULACYJNE 3 TEST CIĄŻOWY czułe 10mIU/ml! Ja mam z tej aukcji.

Martyska piękny test :)

KatarzynkaBe lepiej się o ten dupaston dopytaj nim weźmiesz, bo lepiej żeby Ci się wszytko samo oczyściło. Ja w swoim szpitalu jednocześnie dostałam leki na podtrzymanie i wywołanie poronienia. Nie wzięłam. Lekarka następnego dnia powiedziała, że to był przypadek ktoś nie wycofał zlecenia i dobrze, że nie brałam.

Elenna ja od tego samego sprzedawcy brałam owulacyjne+ciążowe:)
zapas czeka i mocy nabiera

Dziewczyny beta urosła z 15 na 37...niby nie dużo ale wzrost prawie 150%...miałam nadzieję na więcej po dzisiejszym teście....
Co myślicie o tym wzroście?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katarzynka - bardzo mi przykro. [emoji17] Obyś szybko doszła do siebie i zaczęła kolejne starania. Trzymaj się...

Do góry