reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
to czekam na wyniki ☺️ narazie wpisuje kciuki na pierwszej stronie , ♥️ po przyroście ? ☺️
Dam znać oczywiście po wynikach i jeśli coś dzisiaj wyjdzie to w czwartek przyrost.

Jeśli dzisiaj pobranie było ok 9 to mogę w czwartek iść o 8? Bo załapie się wtedy na wcześniejszego kuriera zabierającego próbki i kilka godzin mniej czekania na wynik 😁

Dam znać oczywiście po wynikach i jeśli coś dzisiaj wyjdzie to w czwartek przyrost.

Jeśli dzisiaj pobranie było ok 9 to mogę w czwartek iść o 8? Bo załapie się wtedy na wcześniejszego kuriera zabierającego próbki i kilka godzin mniej czekania na wynik 😁
Trzymam kciuki 😍 Też takie chce ! Tak, możesz robić , godzina to niewiele różnicy :-)

myślę że godzina różnicy nie powinna mocno wpłynąć , jak przyrost będzie odpowiedni to nie zrobi to różnicy napewno ☺️

My zaczynamy w tym tygodniu intensywniejsze działania 😅 oby mój się nie wykończył haha 😅 w czwartek zobaczymy co tak się dzieje i czy zrobimy drożność czy będzie trzeba przełożyć 😌 no zobaczy , już bym chciała być w fazie testowania a nie haha 😅 a gdzie tam jeszcze ... 🤦

reklama
Do góry