reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Katarzynka napisz nam co i jak. Ja nadal trzymam kciuki!

Jak cudownje, ze dzis piatek! Jestem wypompowana, zmeczona. W tym tygodniu prawie nie spalam :( dopiero ogarnelam sprawy firmowe i odebralam malego ze zlobka. A tu jeszcze tyle roboty w domu i zakupy dzis. Nic tylko sie pochlastac

Napisane na GT-I9100 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie siedzę pod gabinetem ginekologa, rano dostałam plamienia a potem wodnik tego krwawienia które leci ze mnie tylko przy siedzeniu.
Także na kiblu wyglądało to trochę źle.
Boli mnie brzuch jak na okres i generalnie juz się przygotowałam na najgorsze ....
A jutro miałam powtarzać bete ku radości mojej pani doktor ... I dups.
Czuje się oblężenie, krwawienie, jestem prosto z pracy, dzisiaj miałam golić nogi myślałam że spędzę uroczy wieczór w domu.
Zobaczymy....obym mogła się szybko starać ponownie :)

Gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki :*:*:*
Dlatego mówiłam żebyś powtórzyła bete[emoji53] przyrost był za maly[emoji53] bardzo mi przykro[emoji53] Ja jutro bete powtarzam ale się strasznie boje[emoji53]trzymaj się mocniutko....

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Katarzynka daj znać co i jak. Tulam!

Katka ja jestem z piątką chłopców na basenie [emoji4] Ale już wychodzą i mam wolne! [emoji4]

Czekam na czyszczenie macicy w szpitalu mam krwotok :(
Niestety nie udało się. ..ale powiem Wam ze się przygotowałam na to...wewnątrz. ..chociaż cień nadziei był.
Szkoda mi tylko mojego.męża.....blady jak ściana się zrobił.
Wiec zostaje wśród Was kochane :-)

Pozdrawiam...

Czekam na czyszczenie macicy w szpitalu mam krwotok :(
Niestety nie udało się. ..ale powiem Wam ze się przygotowałam na to...wewnątrz. ..chociaż cień nadziei był.
Szkoda mi tylko mojego.męża.....blady jak ściana się zrobił.
Wiec zostaje wśród Was kochane :-)

Pozdrawiam...
Bardzo mi przykro[emoji53]Wiem jakie to ciezkie[emoji53]ale Na czyszczenie w szpitalu w tak wcześniej ciąży? Przecież ona się sama powinna oczyścić...Ale ja się do końca nie znam[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam za grube endometrium i mogłoby się samo wyczyscic ale dostane anemii bo bardzo mocno krwanie a to potrwa...
Niech mi robią to świństwo i chce do domu.

Do góry