reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu witaj!

Evita, kacha zdrówka dla dzieciaczków!

Yesenia tulam mocno! Nie mam dziś siły pocieszać, ale chętnie bym cię przytuliła i popłakałybyśmy razem. Może wtedy byłoby łatwiej...

Mamuniol oby @ cię szybko i na długo opuściła!

reklama
Skaba chodziłam kiedyś do gina który powiedział mi że chyba się nie powiesze przez to że nie mogę mieć drugiego dziecka, bo mam męża i jedno dziecko a inne dziewczyny w moim wieku nie mają nawet faceta

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kochane przepraszam, że nie napisałam, ale nie wiedziałam jak mam ująć w słowa milion kłębiących się w mojej głowie myśli. Gdybym miała wizytę streścić w kilku słowach to powiedziałabym tak: wszystkie wyniki ok, mam jeszcze skierowanie na badanie drożności jajników. Niestety padły też słowa, że jeśli tu będzie w porządku to powinniśmy się skierować do kliniki leczenia niepłodności. Wyrzucam te słowa z głowy, ale nie chcą odejść. Wiem, że nie zdecydujemy się na leczenie w klinice. Obiecaliśmy to sobie. I co teraz?
nic, kochanie. po prostu - nie ma takiej opcji. wręcz przeciwnie - jeśli badanie wyjdzie ok, to znaczy, że jesteś zdrowa. i tylko czekać efektów. a problem prawdopodobnie siedzi w Twojej głowie...

Skaba chodziłam kiedyś do gina który powiedział mi że chyba się nie powiesze przez to że nie mogę mieć drugiego dziecka, bo mam męża i jedno dziecko a inne dziewczyny w moim wieku nie mają nawet faceta

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Yesenia no właśnie... co my się żalimy skoro inni mają gorzej. Nawet sama siebie tak karcę. Tylko, że całe życie marzyłam o trójeczce i taki mam obraz mojej rodziny, a dziś na tym obrazie jest puste miejsce i nie umiem zrezygnować z mojego marzenia.

nic, kochanie. po prostu - nie ma takiej opcji. wręcz przeciwnie - jeśli badanie wyjdzie ok, to znaczy, że jesteś zdrowa. i tylko czekać efektów. a problem prawdopodobnie siedzi w Twojej głowie...

Magoo już trzeci raz piszę posta i go kasuję. Cholernie jestem dzisiaj rozżalona. Jutro albo pojutrze znowu zacznę wierzyć i walczyć. Ale dzisiaj nie dam rady myśleć pozytywnie. Dobrze że jest ktoś kto tak myśli za mnie [emoji4].

Jest to oczywiście tylko moje zdanie... nie każdy musi takie mieć. ;) ale się rozpisalam.....

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno jest inaczej jak ma sie tam bliskich :-) start owszem dla dzieci super dla rodzicow mniej stresu dluzsze zycie tak jak w Norwegi zyja po 80-90 lat taka jest srednia umieralnosc wiesz nigdy nie wiadomo jak tu dalej bedzie i czy czlowiek nie bedzie zmuszony gdzies sie wtniesc ale poki co nie narzekam bo tez nie mam na co zdrowie nam dopisuje pieniedzy starcza moze fajnie jakby jeszcze nasz rzad calkowicie wymienili na innych normalnych ludzi a nie zlodzieji to juz wogole byloby super

Fabimama &&&& za egzamin [emoji4]

Pisałyście o kawie i tak mnie ochota wzięła, że musiałam sobie zrobić [emoji4] Mam nadzieję, że w razie czego będę miała towarzystwo na nocne pogaduchy [emoji4] choć póki co to zasypiam nad tą kawą!

Skaba- kochana.... skoro wszystko jest ok to nie ma źle!!!!! Głowa do góry! Powiem wam tak... nasi przyjaciele przez 6 lat starali się o dziecko wszystkich możliwych lekarzy zaliczyli.... badania super.... jak ja zaszlam w ciążę... stwierdzili że podejmą próbę adopcji... zaczęli czytać interesować się... dopuścili wyliczanie cykle itp. Powiedzieli że naszego dzidziusia będą r ozpieszczac. Synek urodził się w listopadzie a styczniu koleżanka okazało się ze jest w ciazy

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fabimama niestety u mnie w rodzinie mam przypadki niepłodności niezdiagnozowanej, w tym niepłodności wtórnej. Dlatego lekarz mi wskazał klinikę leczenia niepłodności. Mój kuzyn leczy się już 15 lat, a właściwie nawet nie leczy, bo wszystkie wyniki są ok. My już tyle czasu nie mamy.

Do góry