StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Nie pamiętam jaka miałaś betę. Ja miałam malutką (max 10) i dostałam okres dzień później.Dziewczyny czy po biochemie cykl Wam się wydłużył? Bo już sie zaczynam martwic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pamiętam jaka miałaś betę. Ja miałam malutką (max 10) i dostałam okres dzień później.Dziewczyny czy po biochemie cykl Wam się wydłużył? Bo już sie zaczynam martwic
Ale to było miesiąc temu, beta koło 40 jak już krwawiłam, teraz już powinnam mieć kolejny raz i zacząć kolejny cykl a tu nic nie widaćNie pamiętam jaka miałaś betę. Ja miałam malutką (max 10) i dostałam okres dzień później.
To przepraszam, źle zrozumiałamAle to było miesiąc temu, beta koło 40 jak już krwawiłam, teraz już powinnam mieć kolejny raz i zacząć kolejny cykl a tu nic nie widać
Spoczko może mój organizm ma chwilowo dość i muszę odpocząć. No nic, jak się nie pojawi do końca roku to znów pójdę do lekarza chociaż byłam ze dwa tyg temu i mówiła że wszystko wygląda dobrzeTo przepraszam, źle zrozumiałam
Muuuuuusi być dobrze. Przesłałam Ci zdalnie miliony moich ciążowych zarazków czy co to tam się przesyła na szczęściedzięki jestem obsrana do granic możliwości
Dziś wyjdzie na bank czy dziś może być biało a w kolejnych dniach druga kreska?dzięki jestem obsrana do granic możliwości