reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Uszy osz kurcze ja ostatni raz mialam przewiane z 10 lat temu ale pamietam do dzis .... Zdrowka kochana ci zycze i spokojnej przespanej nocki Dobranoc
Wszystkim zycze dobrej nocy !

Zdrowka zycze a wiesz ze gdzies kiedys slyszalam o wlasnie takim objawie ciazy jeszcze przed testem ciazowym ze wlasnie objawy podobne do grypy moga tez wskazywac na ciaze wiec ja ci zycze tylko i wylacznie takiej fajnej choroby jak ciaza :-)
Ja tak mialam[emoji5]ok 11 dpo miałam stan podgoraczkowy i grupę zoladkowa to mi lekarz powiedZial ze jak przeziębienie i grype razem to jestem w ciąży i się potwierdziło. ..krótko ale byłam...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj dogorywam 3 dzień przeziębienie daje się we znaki ... mam nadzieję, że jakoś wytrzymam jutro w pracy. Nie mogę sobie pozwolić na kolejne zwolnienie :confused: Odebrałam dzisiaj wyniki histopatologiczne .. oczywiście nic tam nie ma o przyczynie. I nic nowego nie wyczytałam czegobym nie wiedziała już wczesniej. Plamienia ustały całkowicie, za to śluzu mam tyle, że gdybym była daltonistką - śmiało mogłabym brać to za normalną @ :baffled: więc wkładki są ze mną już prawie 4 tydzień ... normalnie tyłek idzie sobie odparzyć. :huh:

reklama
Cześć dziewczyny :) Paraplu, lat 27, 3 miesiace temu odstawilam tabletki i jestem zalamana, ani razu nie mialam plodnego sluzu...istna sachara przez caly cykl [emoji22] 3 lata temu odstawilam ze wzgledow zdrowotnych na troche ponad pol roku i od razu cykle mialam piekne i co do dnia, sliczny sluz i ogolnie wszystko tak jak przed tabletkami. A teraz porazka [emoji22] nie dosc, ze nie widze aby byla owulacja to piersi bola prawie caly cykl , nie wiem czy unormuje sie to czy isc do lekarza [emoji848] ma ktoras podobne doswiadczenia?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry