Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edzia24 następnym razem musi się udać, a teraz glowa do góry. Pozytywne nastawienie to polowa sukcesu[emoji5]
Skoro okres ma przyjść 16 sierpnia, to myślę że jest zwyczajnie za wcześnie. Poczekaj . [emoji4] Trzymam kciuki.Cześć dziewczyny jestem tu nowa
Mam pytanie, może któraś z Was tak miała... Staramy się z mężem 3 cykl, 27 lipca byłam u ginekologa który stwierdził owulacje i kazał współżyc 29 i 31 lipca, tak też zrobiliśmy w 25 dniu cyklu (cykle mam 32 dniowe) czyli 8 dni po ostatnim stosunku zrobiłam betę która wyszła <0,1 :/ myślicie że mogło być jeszcze za wcześnie na badanie?? Że jest jeszcze jakaś nadzieja?? Dodam że ginekolog przypisał mi luteine.
W sumie od dwóch dni czuję się tak jak na okres... Bolą mnie strasznie piersi i co jakiś czas zaboli bodbrzusze... Okres powinnam dostać 16 sierpnia więc jest jeszcze trochę czasu :/
Cześć Sylviia,
Mogła byc ta beta za szybko. Kciuki!
Pozdrowienia dla wszystkich!
Mam tak samo... I jeszcze ta beta <0,1 osiem dni po :/Hej hej ale macie kiepska pogode... U nas jest slonecznie i 20 stopni.
Ja dzis znowu obudzilam sie z mysla ze zrobie test... Ja chyba zwariowalam, nie moge myslec o niczym innym. Zamiast myslec o wyjezdzie, co spakowac itp to moje mysli kraza wokol testu...
Milego dnia zycze