Rozsądnie [emoji38] ale i tak założę się, ze jest więcej plusów [emoji4]
Ja ci już powiem całkiem poważnie, że poród to najważniejsze i najpiękniejsze przeżycie w całym moim dotychczasowym życiu [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozsądnie [emoji38] ale i tak założę się, ze jest więcej plusów [emoji4]
Ja ci już powiem całkiem poważnie, że poród to najważniejsze i najpiękniejsze przeżycie w całym moim dotychczasowym życiu [emoji3590]
Jasne że można, ja nie byłam taka szybka jak Beenka, mnie zajęło to od odejścia wód 4,5h ale na porodówce minęły te godziny nie wiem kiedy, czas wtedy leci bardzo.No właśnie taki mam plan. A myślałam, ze mnie wyobraźnia ponosi, a tu jednak Super Beenka potwierdza, ze jednak można!! [emoji123][emoji122]
My też zaczęliśmy starania o trzecie [emoji1]
Powodzenia!
Jejku. Ależ macie wspomnienia. Ja nie lubię być pacjentem w szpitalu, wystarczy, że jestem pracownikiem i mi się zac tak okropnie dluzylo. Eh. A też szybko pyklo. Tam 2godzinki z hakiem
Ja pamiętam super że się udałoGratulacje kochana!!wspaniałe wieści czytam . nie wiem czy mnie pamiętasz ze staraczek zaszlam w 7 cyklu ..chyba 4miesiace po Olaaa7..jutro mój skarb kończy 11 miesiecy aaaaa
3 miesiące bo mój synuś skończył 14 miesięcy.Gratulacje kochana!!wspaniałe wieści czytam . nie wiem czy mnie pamiętasz ze staraczek zaszlam w 7 cyklu ..chyba 4miesiace po Olaaa7..jutro mój skarb kończy 11 miesiecy aaaaa
jasne zr pamietam, czemu mialabym nie pamiętaćGratulacje kochana!!wspaniałe wieści czytam . nie wiem czy mnie pamiętasz ze staraczek zaszlam w 7 cyklu ..chyba 4miesiace po Olaaa7..jutro mój skarb kończy 11 miesiecy aaaaa