reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O jacie! Gratuluje kolejnych ciąż!
Powodzenia staraczkom! Podziwiam Was dziewczyny, ja sobie nie wyobrażam teraz być w ciąży i przede wszystkim urodzić
Nasze dzieciaczki przwcudne, my już 22 czerwca będziemy mieli rok
U nas ok tylko te zęby tragedia. Nadal fatalnie śpimy. Tydzień temu wróciliśmy z wczasów, młody szalał w morzu i na plaży.

Wszystkim mamom życzę w tym cudownym dniu samych cudowności ❤
Oby każda z nas mogła co roku świętować ten wspaniały dzień ❣
Pozdrawiamy razem z Grzesiem

Załączniki

• Screenshot_20190526-130012_Gallery.jpg
    Screenshot_20190526-130012_Gallery.jpg
    428 KB · Wyświetleń: 88
reklama
O jacie! Gratuluje kolejnych ciąż!
Powodzenia staraczkom! Podziwiam Was dziewczyny, ja sobie nie wyobrażam teraz być w ciąży i przede wszystkim urodzić
Nasze dzieciaczki przwcudne, my już 22 czerwca będziemy mieli rok
U nas ok tylko te zęby tragedia. Nadal fatalnie śpimy. Tydzień temu wróciliśmy z wczasów, młody szalał w morzu i na plaży.

Wszystkim mamom życzę w tym cudownym dniu samych cudowności [emoji173]
Oby każda z nas mogła co roku świętować ten wspaniały dzień [emoji873]
Pozdrawiamy razem z Grzesiem
Dziękuję ale fajnie ja wczasów nie planuje

Dziewczynki dzisiaj dla rekreacji 9-10 dpo pojechałam na Betę całkiem dla sportu, pomiędzy zakupem koszyka do roweru i wyborem płytek do łazienki na dole. Dzisiaj pierwszy raz 0 na wyniku bety by mnie nie zasmuciło, nawet nie śpieszyłam się żeby wynik sprawdzać, bo na budowie folie na podłogi kleiłam. Godzinę temu myślę, a sprawdzę ze to 0. Do tej pory mi się ręce trzęsą.

BETA 18.4

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki dzisiaj dla rekreacji 9-10 dpo pojechałam na Betę całkiem dla sportu, pomiędzy zakupem koszyka do roweru i wyborem płytek do łazienki na dole. Dzisiaj pierwszy raz 0 na wyniku bety by mnie nie zasmuciło, nawet nie śpieszyłam się żeby wynik sprawdzać, bo na budowie folie na podłogi kleiłam. Godzinę temu myślę, a sprawdzę ze to 0. Do tej pory mi się ręce trzęsą.
Nie mogę nic zobaczyć opka [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry