Mirakulum
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tabelkę Agrafka stworzyła , a ja ją adoptowałam, bo i Agrafka zniknęła na kawałek i nie mogłam jej znałeść. A Jotka uciekła chyba na dobre.
A wiesz że też planowałam wrócić dopiero jak nam się uda. Ale tak jakoś chciałam zobaczyć co u moich lipcówek bo nawet jedna z nich mi pw napisała,to stwierdziłam że wejdę. Być może nie będzie mnie tu codziennie ale wpadać będę kiedy tylko da radę.Nie bylo Mnie bo z dnia na dzien zrobilam reset od forum by dac sobie czas i przestac myslec non stop.. Postanowilam ze wroce jak Nam sie uda
Mozesz mnie dopisać? Narazie bez wpisywania cyklu z adnotacją że starania zawieszone? Planowana @ na 12.03. Imie Justyna wiek 30.Tabelkę Agrafka stworzyła , a ja ją adoptowałam, bo i Agrafka zniknęła na kawałek i nie mogłam jej znałeść. A Jotka uciekła chyba na dobre.
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Odwiedzaj nas bo i O'Hara wzięła z nami rozwód na pewien czas i Lili i smutno się zrobiło pomimo dwóch pozytywów ostatnio.
A nie qiem. Ze znajomych na fb mnie wyrzuciła,a pisalam do niej chyba 20 stycznia i cisza. No i wczoraj patrzę a tu zonk, nie mam jej w znajomych. A z forum widzę że uciekla z pisaniem ale chyba podgląda co się dzieje bo ostatnia aktywnosc miala calkiem niedawno.A wiesz co u Jotki? Mignelo mi sie ze jest w ciąży?? Mialam do niej pisac...
Dopisze, ale ona jest ogólnodostępna i każdy może edytować. Takie cudo Agrafka zrobiła.