reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jeśli owu była 10-12dni temu to już powinno coś wyjść, już czasami sikańce wychodzą pozytywne przy ciąży. Przykro mi.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Była w 13 dc i w 15 lub 16 dc, dokładnie nie wiem bo to był weekend i w poniedziałek 17 dc lekarz tylko potwierdził że była. Beta w 25 dc.
Ehhhh ;( mimo wszystko w sobotę jeszcze sikne

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, melduje, ze tamten cien na tescie nic nie znaczyl, bo wczoraj dostalam @ i zaczynamy kolejny cykl staran. Szczerze to nawet nie jest mi przykro, bo zapalalam paskudne zapalenie oskrzeli i jestem na antybiotykach. Widocznie tak mialo byc.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, melduje, ze tamten cien na tescie nic nie znaczyl, bo wczoraj dostalam @ i zaczynamy kolejny cykl staran. Szczerze to nawet nie jest mi przykro, bo zapalalam paskudne zapalenie oskrzeli i jestem na antybiotykach. Widocznie tak mialo byc.

Życzymy zdrowia teraz tyle ludzi chorych...

Dziewczyny widzialyscie film Botoks? Ja próbowałam to wczoraj obejrzeć myślałam że to zwykła komedia ale wylaczylam po pierwszych obrazach za ciężki dla mnie.

reklama

W tych ostatnich cyklach to tez ciagle cos mi bylo jak na zlosc!!
Bedzie dobrze zobaczysz:)

Do góry